SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Matijašević jučer zabio četiri gola i tu će biti velike borbe. Već ga gleda direktor Intera Laljak. HAŠK-ov Krajačić treći strijelac. Prijić i Smrekar nenadmašni, što čekaju? Treća liga zapad neuobičajeno bogata vrsnim strijelcima

U Trećoj HNL zapad nije samo enigma tko će u viši, a tko u niži rang natjecanja, nego i kakav će biti poredak na listi strijelaca. Na trenutak izgleda da je sve u sjeni najboljega, istaknutoga realizatora Igora Prijića (27) koji je dosada zabio 33 gola. Ali nije skroz tako. Drugi na listi je Matija Smrekar (29) koji je u 27 kola postigao čak 24 gola. I to je zbroj koji nema nitko od Prve do tri skupine 3. HNL. Iako nije za usporedbu prvoligaši i drugoligaši daleko zaostaju. Druga je stvar što su ta dvojica već u nekim godinama, a čini se da Smrekar i nema nekih ambicija. U zimi ga je htjela Kustošija, pa nije išlo. Zagorec može više.
No, ono što posebno privlači pažnju su pozicije na ljestvici ispod njih. Tu se zbivaju gotovo čuda. Vid Krajačić, star 21 godinu, treći je na listi sa 16 golova. Nema ga ni jedna od spomenutih liga. I onda dolazi onaj najvažniji. To je Filip Matijašević (22) koji, zbog ozljede, nije igrao pet i pol mjeseci, ali nije zaboravljen. Jučer u Pazinu zabio je četiri gola i sada ima ukupno 14. Njega već žele na sve strane. Na utakmici Trnje - Zagreb gledao ga je direktor Intera Branko Laljak. Pojedini menadžeri govore o njegovom angažmanu u inozemstvu. Naslućujemo, oko Matijaševića biti će velike borbe.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>