SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Vinogradar je opet prvi. Dubrava nije iskoristila prvo poluvrijeme i doživjela je prvi proljetni poraz. Miličević pripremio oba gola za domaće. Kaže: Naša su druga poluvremena, prva žrtvujemo. Sunara Dubrava: Bašić je spasio Vinogradar

VINOGRADAR - DUBRAVA TIM KABEL 2:0 (0:0)
 
MLADINA - Stadion Vinogradara. Gledalaca: 180. Glavni sudac: Marić (Sisak) 7. Pomoćni suci: Blažeković i Kukurić (Sisak)  Četvrti sudac: Ješić (Sisak). Delegat: Mladinić (Pula)
 
Strijelci: 1:0 - Prijić (75) 11 m, 2:0 - Prijić (90).
 
VINOGRADAR: Bašić 8, Ribić 6, Bagarić 6,5, Ivkovčić 7, Povrženić 7,5, Šćrbec 7, Dučkić 7, Pavlešić 5,5 (od 46. Štulec 6), Filipović 5,5 (od 62. Mislimi -), Rupčić 6 (od 46, Miličević 8), Prijić 8. Trener Gomerac 7,5.
 
DUBRAVA TIM KABEL: Bogović 6,5, Kelemen - (od 35. Kovačević 6), Barić 6,5, Žugaj 6, V. Filipović 6, El-Saleh 6,5, Pejić 6,5, Alghoul 7, Ivančić - (od 21. Đaferović 6), N. Filipović 6, Mudražija 6 (od 76. Šugić -). Trener Sunara 7.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Miličević (Vinogradar)
 
Utakmica je bila opravdano proglašena derbijem kola. Sastali su se drugi i treći na ljestvici. Igralo se čvrsto i kvalitetno s puno šansi s obje strane, osobito gostiju u prvom poluvremenu. Pobijedio je Vinogradar i ponovno zasjeo na čelo, dok je Dubrava Tim kabel, najuspješnija momčad proljetnoga nastavka, doživjela prvi poraz.
Vinogradar već uobičajeno ulazi u susret s trojicom mlađih igrača, kako nalažu propozicije, ali to još nisu igrači zreli za visok plasman i drugoligaške ambicije. Čak i jesenas kada je Vinogradar igrao izvanredno i po učinku se prometnuo u najbolju amatersku momčad Hrvatske, postojao je taj problem. Bila se već ustalila krilatica, ako hoćeš slomiti Vinogradara, onda to moraš učiniti u prvom poluvremenu. Jer u nastavku on počne  u najboljem sastau i šanse za iznenađenje su male. Pojedina druga poluvremena ušla su u antalogiju njegovih prezentcija, kao primjerice ono protiv Krka. Osim toga problem Vinogradara je što dvojica njegovih pojajboljih Šćrbec i Dučkić koji nisu prošli pripreme, ne igraju u poznatoj visokoj formi. Igraju dobro, ali ne tako dobro - a to mogu - da sami lome suparnike i bez neke podrške.
To je Sunara, trener Dubrave, svakako sve znao i počeo je susret agresivno i otvoreno s ciljem da postigne gol. Ali mu se nije posrećilo. Njegovi igrači bili su u dosta šansi, no nisu zabili.
-Nismo iskoristili prigode. Golman domaćih Bašić obranio je tri čista zicera. Naša mala nepažnja donijela je poraz, neraspoloženo je kazao Sunara.
Predsjednik Dubrave Roko Ivanović bio je jednakoga raspoloženja:
-Žalim zbog propuštenoga.
I dogodilo se onako kako smo navikli. Bitna promjena nastupila je u drugom poluvremenu. Ovaj put taj as je bio Ivan Miličević. On koji je zapravo žrtva takvoga sustava Vinogradara. Prvo je izborio kazneni udarac, a u situaciji pri samom kraju vratar gostiju Bogović je odlično obranio udarac Miličevića da bi odbijeno Prijić - koji je inače puno promašivao - pospremio u mrežu.
Oko izbora igrača utakmice savjetovao nas je  Vedran Dalić sada igrač prvoligaša Intera, a prije toga Vinogradara.
-Po meni najbolji je bio Bašić, ali nećete pogriješiti ako izaberete Miličevića.
Mi smo izabrali Miličevića!
-Stalno smo u tom hendikepu da je dobro ako prvo poluvrijeme završimo neodlučeno ili s minimalnim vodstvom. Druga poluvremena su uglavnom naša, sa zadovoljstvom je istakao Miličević.
U nedjelju u 11 sati Vinogradar gostuje kod Trnja negdašnjeg Milićevićevog kluba:
-Bit će teško. Trnjani će se nabrijati s obzirom na loš položaj na ljestvici, smatra Miličević.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>