SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Braća Filipović svaki po eurogol za čudesno prvo poluvrijeme Dubrave Tim Kabel. Vrbovec ima karakter i navijačku skupinu Red Bull koja ih je bodrila pjesmom

Foto: Djuka / Nikica Filipović kod drugog svog golaFoto: Djuka / Nikica Filipović kod drugog svog gola

DUBRAVA TIM KABEL – VRBOVEC 5-2 (4-0)

ZAGREB - Igralište:Grana Klaka. Gledatelja 200. Glavni sudac: Ješić (Sisak), Pomoćni suci: Vlašić (Kutina), Blažeković ( Sisak), Četvrti Sudac: Marić ( Sisak) Delegat: Poljak

Strijelci: 1-0 El Saleh (13), 2-0 V.Filipović (21), 3-0 N.Filipović (27- 11m), 4-0 N.Filipović (42), 4-1 J.Colarić (69), 4-2 Pluščec (77), 5-2 Mudražija (89)

DUBRAVA TIM KABEL: Bogović, Čopec, Barić, Čečura, N.Filipović, El Saleh, Alghoul (od 80′ Kovačević), Žugaj, Mudražija (Od 90′ Marton), V.Filipović (od 71′ Šugić), Pejić.

VRBOVEC: F.Jendriš, Slišković (od 70′ Kokot), Bojčić, Ćosić, N.Jendriš, J.Colarić, Dimović (od 57’Boroša), Krizmanić, Busija (od 46’Petak), D.Colarić, Pluščec

Nakon poraza od lidera Vinogradara Dubrava se oporavila na najbolji način u derbiju kola s Vrbovcem u prvih pola sata utakmica je praktično bila riješena. Kapetan El Saleh i braća Filipović u prvom poluvremenu polučili su 4 gola. Dugo će se pričati o dva euro gola braće Filipović, mlađi Vito opalio je na povratnu loptu brata Nikice i pogodio rašlje s dvadesetak metara u 21 minuti, a stariji Nikica u 42 potegnuo je s približno iste udaljenosti također u rašlje Jendrišovog gola.
U drugom dijelu Dubrava se malo opustila što koriste gosti golovima Colarića i Pluščeca umanjili su vrlo neugodan rezultat. Mudražija zabija za konačnih 5:2.
Vrbovec je pokazao karakter i nije se predao nakon poražavajućeg prvog poluvremena, a tijekom cijele utakmice njihova navijačka skupina Red bull pjesmom pružala im je podršku.
Rebelsi su tradicionalno glasni na Klaki tako da smo uživali u pravom nogometnom ambijentu.
- U prvom poluvremenu imali smo hendikep na desnom boku, morali smo postaviti mlađeg igrača koji je morao silom prilika igrati na toj poziciji jer je Gegić imao 3 žuta kartona. Dubrava je zasluženo pobijedila, bila je bolja i agresivnija, mi smo se probali dići u drugom dijelu, ali smo s time malo zakasnili i još k tome primili peti gol. Čestitamo domaćinu. Imamo nekih problemčića u momčadi što se bližimo kraju, ionako nam je kadar bio skučen pa kad dolaze povrede i kartoni onda nam je malo teže. Ima još zanimljivih kola mi ćemo to popraviti i doći do svog cilja. A to je srušiti bodovni rekord za treću ligu, fali nam još 6 bodova do njega, rekao je trener Bradić.
Trener Sunara prokomentirao je utakmicu:
- Utakmica je imala svoj slijed, odigrali smo odlično i u 29 minuti utakmica je praktično bila riješena. Prirodno je da se nakon svega u drugom dijelu malo opustiš i dozvoliš protivniku da iskoristi svoje situacije jer ne držiš raspored, u svakom slučaju 5:2 velika je pobjeda i mi smo sve bliži svom cilju.
Nakon poraza od Vinogradara vratiti se na ovakav način protiv odličnog Vrbovca mogu samo ozbiljne ekipe?
-Mi smo pokazali tijekom cijelog prvenstva da smo ozbiljna ekipa, zadnja dva kola imali smo malu krizu rezultata, ali ne krizu igre. Kad imaš igru i kad ono što je najpotrebnije u nogometu stvaraš šanse onda tu nema problema i mora se vratiti, a na današnjoj utakmici se vratilo sve ono što smo ispromašivali kod Vinogradara. Danas smo stvorili desetak šansi ekipi koja je bila na dva boda do nas.
Često čujem "Sunara je stvorio momčad" koja je tajna?
- Hvala na takvim komentarima. Svi smo mi zajedno u ovome, od ljudi koji vode klub i koji su nam osigurali uvjete da možemo kvalitetno raditi i svi imamo iste zasluge.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room