SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Trnje remiziralo s raštimanim Vinogradarom. Trener Gomerac otvorio dušu: Ubija me ova neizvjesnot, skrivanje hoćemo li ili ne u Drugu HNL. Većina tajni kratko traje. I ova će. Prijić je rekao dobro šefe i zaradio isključenje

Foto: Djuka / Gol Slatine za vodstvo TrnjaFoto: Djuka / Gol Slatine za vodstvo Trnja
ZAGREB - Igralište Trnja. Gledalaca: 250. Glavni sudac: Rožman (Rijeka) 6.  Pomoćni suci: Pjevac (Delnice) i Perkov (Rijeka). Četvrti sudac: Meglić ( Krapinske Toplice). Delegat: Uroić (Vrbovec9
 
Strijelci: 1:0 - Slatina (32), 1:1 - Mislimi (82)
 
TRNJE: Gudelj 7, Radić 6, Babok 6,5, Vukadin 6,5, Fostač 6, Vikario 6 (od 82. Matteoni -), Jurač 6, Cindrić 6,5 (od 86. Poldrugač -), Špišić 6,5, Slatina 7, Vlak 6. Trener Bračun 6,5.
 
VINOGRADAR: Bašić 7, Ribić 6, Bagarić 6,5, Ivkovlić 6,5, Povrženić 6,5, Šćrbec 6,5, Dučkić 6, Roglić 6 (od 55. Miličević -), Filipović 6 (od 58. Kovačić -), Rupčić 6 (od 46. Mislimi 7), Prijić 5,5. Trener Gomerac 6,5.
 
Ocjena utakmice: 6,5
Igrač dvoboja: Slatina (Trnje)
Isključen Prijić u 72. minuti zbog drugoga žutoga kartona.
 
Trnje je dugo vodilo, osvojilo je bod i stiglo je HAŠK na 12. mjestu s 32 boda.
-Voditi će se neizvjesna borba do kraja. Sada idemo Vrbovcu pa dočekujemo Kurilovec. Raspored je težak, računa trener Bračun.
Ipak bod je dobar protiv Vinogradara, iako je to daleko od Vinogradara kakav bi po imenima igrača trebao biti? Da li Vi Bračun dijelite naše mišljenje?
-Bod je jako dobar.
Opet nije bilo Martinovića. Teško zabijate?
-Martinović će, zbog ozljede, zaigrati tek pred kraj prvenstva, kaže trener i nastavlja:
-Vezna linija nam je veliki problem. Nema Tomšića, nema Vedriša...
Zašto Matteoni nije igrao od početka?
-Zbog toga jer mu je teško izdržati ritam srijeda nedjelja.
Slatina je postigo vodeći gol. Vlak opet nije?
-Slatina je bio uspješan. Vlak se trsio.
Vinogradar je velika zagonetka, iako se zna zašto, ali nitko o tome neće progovoriti. Cijeli Zagreb i Zagrebačka županija - naravno oni koje to zanima - znaju da Vinogradar ne želi u Drugu HNL, ali najodgovorni ljudi, gazda Rubinić, sportski direktor Višević i igrači se o tome izrijekom ne izješnjavaju. Igrače se donekle može shvatiti, premda ne do kraja. Kako nam je rekao Višević, traži se način na koji to javnosti objasniti. Za tjedan dana i tako će Komisija za licenciranje HNS-a objaviti svoje konačne odluke i ako se dogodi ono što se priča, Vinogradara neće biti i morati će još četiri kola odigrati pod svjetlima činjenice da je eventualni novi naslov prvaka jedino čime se može zadovoljiti. Kao i mnoge tajne i ova će biti kratkoga vijeka.
Neizvjesnost pa slijedom toga motivacija su dakle jedan od glavni problema Vinogradara. Jedan od rijetkih koji o tome želi govoriti je trener Stjepan Gomerac:
-To neznanje, zašto se mi zapravo borimo je teško. Prvo mjesto? Pa to imamo! Neizvjesnost me ubija. Jedva čekam da ovo završi. Ne znam kako ću poslije, kaže Gomerac i domeće:
-Ne štima zadnja trećina naše igre. Prijić nije u jesenskoj formi. Nedostaje Bjelanović. On je bio prevaga, on i Medić. Roglić (barem još) nije taj. Govorio sam Prijiću u poluvremenu: nemoj Prija prigovarati sucima. Može nam se dogoditi kao protiv HAŠK-a. Dobro Šefe, odgovorio je Prijić i zaradio isključnje i neće igrati protiv Zagorca. Bagarić je dobio drugi žuti i moći će.
U potpunosti smo suglasni s Vašom interpretacijom gospodine Gomerac, ali treća liga ni u jednoj svojoj skupini nema takvih igrača kakvi su Šćrbec i Dučkić. Oni su bolji od svake druge vezne linije. A danas?
-Dučkić još nije posve zdrav, dok Šćrbec zbog posla trenira dvaput tjedno.
Poslije tih riječi trener se još jednom vratio na prošlu sezonu:
-Imali smo sjajnu momčad, 12 bodova prednosti ispred Kustošije. Pustili smo njoj da uđe u Drugu HNL i sada će možda biti čak i sedma. Mi bismo s Bjelanovićem bili u gornjem dijelu drugoligaške ljestvice. Što ćemo sada? Neki od ovih će otići, morati ćemo stvarati novu momčad. Za kakve ambicije?
Mi bismo zaključili s pitanjem: i s kojim trenerom će se  ići u novu sezonu, ako to neće biti Gomerac? Zar s dvostruko skupljim i dvostruko slabijim! I Mamić se u Dinamu muči s trenerom.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>