SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Josip Colarić je poslije 13 proljetnih kola bolji od Krajačića, Mudražije i Prijića. Zabio je 10 golova. Colarić je radio u tri, a sada u jednoj smjeni. Brujić stigao Macana, Martinovića i Matijaševića sa sedam

Foto: Djuka / ColarićFoto: Djuka / Colarić
Iako su do kraja prvenstva u zapadnoj skupini treće lige ostala još četiri kola čini se da će druga polusezona biti manje bogata pogocima od jesenske i da neće biti tako efikasnih pojedinaca kao što su u bili Prijić i Smrekar u prvoj dionici natjecanja. U prvi plan pogurao se Josip Colarić 23-gopdišnji napadač Vrbovca koji je postigao deset golova i zasad je po proljetnom učinku čak i ispred Prijića koji doduše nije igrao u dva susreta. Colarić je postigao deset golova, a po devet su zabili Krajačić, Mudražija i Prijić. Brujić koji u Vrapču igra samo proljetnu polusezonu postigao je sedam golova jednako koliko i Macan, Martinović i Matijašević.
Trener Vrbovca Tihomir Bradić posebno povoljno govori o Josipu Colariću i o njegovom mlađem bratu Domagoju, kao igračkoj budućnosti kluba.
-Josip je radio u tri smjene, a sada je dobio posao u jednoj, podsjeća trener.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>