SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Trnje pobjedom nad Kurilovcem došlo do 35 bodova. Efektan pogodak Poldrugača. Babok, Trnje: Trebamo se osigurati prije i ne čekati posljednje kolo u Labinu. Biškup, Kurilovec: Ladović je morao u špicu pa na beka

Foto: Djuka / Zubakov gol za 2:0Foto: Djuka / Zubakov gol za 2:0
TRNJE - KURILOVEC 3:1 (1:1)
 
ZAGREB - Igralište Trnja. Gledalaca: 120. Glavni sudac: Rajko (Poreč) 6. Pomoćni suci: Biljuh (Marčana) i Delač (Karlovac). Četvrti sudac: Bezelj (Pula). Delegat: Sobol (Rijeka).
 
Strijelci: 1:0 - Poldrugač (15), 1:1 - Kovačić (34), 2:1 - Zubak (55), 3:1 - Slatina (69).
 
TRNJE: Gudelj 6,5, Babok 6 (od 85. Fostač -), Stojkovski 6, Vukadin 6, Radić 6, Vikario 6, Jurač 6, Matteoni 6 (od 78. Tomšić -), Zubak 7, Slatina 7 (od 77. Čović -), Poldrugač 7. Trener Bračun 6,5.
 
KURILOVEC: Kranjčec - (od 25. Sučić 5,5), I. Čolić 5,5, Čunčić 5,5, Šoštarec 5,5, Šarić 5,5, Kovačić 7, Turkalj 5,5 (od 71. Povoljnjak -), Džaja 6, Brajko 5,5, Hodak 5,5 (od 67. M. Čolić -), Ladović 5,5. Trener Damir Biškup 5,5.
 
Ocjena utakmice: 6.
Igrač dvoboja: Poldrugač (Trnje)
Isključen Šarić (Kurilovec) u 37. zbog drugog žutog kartona
 
Trnje igra za trećeligaški opstanak i svaki bod je značajniji od prikazanoga dojma. ali bi bio grijeh zaboraviti izvanredan vodeći pogodak Poldrugača s 20-ak metara u same rašlje. To je bio i najbolji pojedinačni potez koji ga izdvaja u igrača utakmice.
-Mi se borimo! Na domaćem terenu smo gotovo sto posto uspješni, ustvrdio je branič Trnja Robert Babok. Ne smijemo se dovesti u situaciju da o statusu rješavamo u posljednjoj utakmici na gostovanju u Labinu. Zbog toga u sljedećem kolu u Maksimiru trebamo osvojiti bod i onda protiv Opatije na svom terenu "gristi travu". Nadam se da će to biti dovoljno. Vjerujem da će već u idućem dvoboju igrati ozlijeđeni Špišić i Martinović.
Trener gostiju Damir Biškup požalio se na izostanak dosta igrača, ozlijeđenih ili spriječenih:
-Zbog toga je stoper Ladović počeo u špici napada, a završio na beku. Morali smo tako jer nam je već u 37. minuti isključen branič Šarić.
Trnje i Kurilovec su odigrali ranije zbog Međunarodnog nogometnog turnira limača u Trnju 26. i 27. svibnja.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>