SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Poslije pobjede nad Rudarom Špansko već gleda prema srijedi i Vrapču. Jurčec: Imamo bolju energiju. Čupić, trener Labinjana poslije osmoga uzastopnoga poraza: Najbolje smo organizirani klub u Istri, možemo se spasiti

ŠPANSKO - RUDAR 2:0 (0:0)
 
ZAGREB - Igralište Španskog. Gledalaca: 80. Glavni sudac: Cikojević (Samobor) 6,5. Pomoćni suci: Benković (Zaprešić) i Kupres (Samobor). Četvrta sutkinja: Jelena Kumer (Breganica). Delegat: Prodan (Valbandon).
 
Strijelci: 1:0 - Guliš (57), 2:0 - Jazvić (77).
 
ŠPANSKO: Madžar 6, Šimić 6 (od 46. Lerotić 6,5), Lovrić 6,5, Ivezić 7, Štignjedec 7, Gulić 7, Tuđen 6,5 (od 80. Šiprak -), Ljubičić 7, Knez 6,5, Jazvić 7, Ištuk 6 (od 60. Pranjić-Kaurin). Trener Jurčec 7.
 
RUDAR: Pavlić 6, Licul 5,5, Hasanbegović 5,5, Fejzić 5, Kurtić 5,5, Mehić 5,5, Dadić 5,5, Čudić 6, Marić 5,5, Perković 5,5, Kozić 5,5. Trener Čupić 6.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Zvonimir Guliš (Špansko)
 
Sada kada je jasno da nitko neće ići u Drugu HNL sve su oči usmjerene prema dnu ljestvice gdje se kroji sudbina o budućem statusu. Prema sadašnjoj situaciji trebale bi ispasti četiri momčadi, ali su, recimo, Labinjani danas popodne u Španskom tvrdili da će to biti samo tri kluba, jer će Novigrad, unatoč posljednjem mjestu i jasnim propozicijama ostati drugoligaš. Naravno to je sukladno ambicijama Rudara, da unatoč novom porazu, ne izleti u četvrtu ligu.
Trener Franko Čupić je izjavio:
-Mi smo najbolje organizirani klub u Istri i zaista bi bilo nepravedno da ispadnemo. Iako igramo loše - ovo je osmi poraz za redom - mi se još uvijek nadamo. Trnje ima  šest bodova više, ali mi ga moramo pobijediti u posljednjem kolu na našem terenu, kao i Krk u sljedećem kolu također u Labinu. U međuvremenu odlazimo Dubravi, no ona je, nakon što nije dobila drugoligašku licencu, ostala bez ambicija. Imamo, dakle, još šansi.
Špansko je boljom igrom zasluženo pobijedilo i trenutačno je 11. s 37 bodova, ali će posljednja tri kola po rasporedu biti paklena. Dvaput za redom je gost: već u srijedu kod Vrapča, a potom u Krku. U posljednjem kolu prima visoku Dubravu, ali se i protiv nje - nada!
-Mi smo svoje najbolje partije pružali u gostima pa u to vjerujemo i u srijedu u Vrapču. Domaći su favoriti, no mi imamo bolju energiju. Za nas će hendikep biti neigranje Ljubičića zbog tri žuta kartona.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>