SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Licenca glavna tema u Dubravi, njeno nedobivanje odnijelo pobjednički žar. Rebelsi poslali poruke HNS-u

Foto: Djuka / Poruke HNS-u s Grana KlakeFoto: Djuka / Poruke HNS-u s Grana Klake

DUBRAVA TIM KABEL – MAKSIMIR 1-2 (0-0)
ZAGREB: Igralište:Grana Klaka. Gledatelja 200.
Glavni Sudac: Čulina (Zagreb), Pomoćni suci: Kolarević i Milačić ( Zagreb) Četvrti sudac: Jokić (Zagreb) Delegat: Brlek (Velika Gorica)
Strijelci: 0-1 Marić (64), 0-2 Dragović (67), 1-2 Mudražija (80)

DUBRAVA TIM KABEL: Bogović, Čopec, Barić, Čečura, N.Filipović, El Saleh, Žugaj, Mudražija, Šugić, V.Filipović, Pejić.

MAKSIMIR: Spudić, Valković, Marić, M.Žugaj (od 69′ Žeželj), Krznar, Glasnović, Zec, I.Žugaj, Adžić (od 46′ Dragović), Horvat, Mohač (od 62’Mohač).

Susjedski derbi Dubrave Tim Kabel i Maksimira ostao je u sjeni uskraćene licence domaćinu što znači da otpada plasman u 2.HNL kojem su se Dubravaši silno veselili.
Utakmica se igrala u 18,30 sati kada je već počela popuštati današnja vrućine. Već nakon nekoliko početnih minuta kod domaćih igrača vidio se nedostatak pobjedničkog žara što ih je krasilo ovog proljeća, a kada njega nedostaje onda se niti ne pobjeđuje. Maksimir je preuzeo posjed lopte bez neke veće opasnosti, a onda u nepune tri minute Marić i Dragović rješavaju pitanje pobjednika. Mudražija je opet zabio i ublažio poraz. Danas Dubrava Tim Kabel više nije mogla.
Rebelsi, Dubravini navijači izvjesili su transparente s porukama HNS-u nezadovoljni što je neizdavanjem licence njihovim miljenicima uskraćeno pravo igranja u 2:HNL.
Goran Gajzler trener Maksimira nije skrivao zadovoljstvo nakon utakmice.
- Sparno vrijeme teško za igru i prvom poluvremenu u kojem smo bili bolja i dominantnija momčad, možda malo oprezniji u centrali. Drago mi je da su moji momci odradili dobru utakmicu i sveli Dubravu praktički na jedan udarac na gol. Doduše Dubrava je zabila, ona je sjajna momčad, sjajna je ova njihova mladost. Baš mi je žao što ne idu prema drugoj ligi, imaju uvjete, igrače, bogami i trenera za napraviti velike dosege.
Možda je to razlog dojma smo danas anemične Dubrave?
- Sigurno da nije momcima bilo lako nakon ove sjajne polusezone koju su odradili, ući u utakmicu sa znanjem da neće vidjeti drugu ligu, ali tako ne bih umanji sjajnu igru mojih dečki i njihovu zasluženu pobjedu.
Vaši planovi za sljedeću sezonu su?
- Moramo prvo sjesti dogovoriti se. Mislim da ćemo u jednom dijelu pomladiti momčad, nećemo raditi velike rošade i promjene. Sigurno ćemo zadržati kostur momčadi s obzirom na to da se kreće u izgradnju centralne tribine kapaciteta 600 mjesta siguran sam ako budu dobri rezultati da nas neće odbiti predsjednik.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>