SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Sjajan dojam u obračunu dvije susjedne gradske četvrti. Špansko se spasilo, a Vrapče neće ispasti. Knez odigrao izvrsno i za Špansko postigao euro-gol. Da ima snage Brujić bi još žario i palio

VRAPČE - ŠPANSKO 1:1 (1:1)
 
ZAGREB - Igralište Vrapča. Gledalaca: 250. Glavni sudac: Jokić (Zagreb) 7. Pomoćni sudac: Brezić (Zagreb). Pomoćna sutkinja: Maja Petravić (Donji Dragonožec, Zagreb). Četvrta sutkinja: Jelena Kumer (Breganica, Samobor). Delegat: Bešlić (Zagreb).
 
Strijelci: 1:0 - Musić (30), 1:1 - Knez (40)
 
VRAPČE: Kovač 6,5, Mioković 6,5, Radanović 6,5, Vrbat 6,5, Švigir 5,5, Ćibarić 7, Tabaković 6,5, Karamatić 7, Fajdiga 6,5 (od 57. Rexhepi -), Brujić 7, Musić 7 (od 75. Jolić -). Trener Radišić 6,5.
 
ŠPANSKO: Madžar 7, Zebić 6,5, Lovrić 6,5, Ivezić 7, Štignjedec 7, Guliš 7, Tuđen 6,5 (od 65. Pranjić-Kaurin -), Lerotić 6,5 (od 79. Šimić -), Knez 7,5, Šiprak 6,5 (od 83. Ištuk -), Jazvić 7. Trener Jurčec 7.
 
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Franko Knez (Špansko)
 
Ukupna atmosfera bila je bolja od same kvalitete igre, ali važnost utakmice i činjenica da se radilo o sudaru dvije susjedne gradske četvrti, ipak navodi na zaključak da se u Vrapčanskoj aleji radilo o sjajnom popodnevu začinjenom izvrsnim terenom i lijepim vremenom.
Špansko je osvojilo žarko priželjkivani bod, a Vrapče doduše nije pretpostavljeno pobijedilo, ali nije ni izgubilo izglede u opstanak. Domaći su imali veći posjed lopte i više polušansi, ali su gosti bili potretljiviji i jednostavniji. 
Franko Knez, desno krilo Španskog bio je strijelac efektnoga pogotka i najbolji igrač utakmice. Švigir, lijevi domaći bek, teško je s njim izlazio na kraj. Nikica Brujić, donedavno Samoboborov, a sada igrač Vrapča, između svih, je najveći znalac, ali nema dovoljno snaga. Svaka njegova lopta ima oči!
-Sigurno nećemo ispasti, kazao je poslije svrštka Brujić. Predobri smo da ne bismo ostali. Šteta što i danas nismo pobijedili. Sve je bilo na našoj strani. Imamo još tešku utakmicu u Dugom Selu i zadnju s Krkom na svom terenu, ali realno gledajući i od njih smo bolji. Samo što će nam u Dugom Selu biti teže nego inače zbog i njihove neizvjesne situacije.
Špansko je igralo s deset mlađih igrača i nama potpuno nepoznatim golmanom Ivanom Madžarom(20) koji je jednom katastrofalno pogriješio, no dvaput je fenomenalno reagirao.
Gdje su vam Gašparić i Kovačić, pitali smo trenera Jurčeca?
-Gašparić je na ledu, a Kovačić je otišao iz kluba.
Je li vam ovaj bod dosta za opstanak?
-Mislim da jeste. Skidam dečkima kapu za neodlučeno protiv jedne od najuspješnijih momčadi proljetnoga nastavka. Vjerujem da Vrapče neće ispasti. Iskusniji Knez, Gulić, Ivezić i Štignjedec bili su najbolji.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>