SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Pobjedom u Maksimiru Trnje se uvrstilo među pet momčadi s 38 bodova. Segesta gotovo sigurno ispada, Rudar i Pazinka su na tom putu. Vrapče iznenada u teškoćama. Otvoreno je pitanje broja klubova koji napuštaju 3. ligu

Foto: Djuka / Paolo Mateoni TrnjeFoto: Djuka / Paolo Mateoni Trnje
MAKSIMIR - TRNJE 1:3 (0:2)
 
ZAGREB - Igralište Maksimira s umjetnom travom. Gledalaca: 100. Glavni sudac: Cikojević  (Samobor) 5,5. Pomoćni suci: Kupres (Samobor) i Josipović (Križ).  Četvrti sudac: Pajvot (Vrbovec). Delegat: Lukić (Sesvete).
 
Strijelci: 0:1 - Poldrugač (3) 11 m, 0:2 - Matteoni (29), 0:3 - Slatina (47), 1:3 - Dragović (85)
 
MAKSIMIR: Spudić 5,5, Glasnović 5,5, Rajić 5,5, I. Žugaj 5,5, Vlatković 5,5, Zec 6 (od 60. Nakić -), Krznar 6, I. Žugaj 5,5, Mohač 6,5, Dauti 5,5 (od 46. Horvat 5,5), Adžić 5,5 (od 46. Dragović 6,5). Trener Gajzler 5,5.
 
TRNJE: Gudelj 6,5, Radić 6, Babok 6,5, Vukadin 6,5, Fostač 6, Jurač 6,5, Vikario 6,5, Matteoni 7 (od 82. Tomčić -), Poldrugač 6,5 (od 77. Martinović -), Slatina 7, Zubak 6,5. Trener Bračun 6.
 
Ocjena utakmice: 6.
Igrač dvoboja: Matteoni (Trnje)
Čak ni pet momčadi s 38 bodova nije sasvim sigurno u opstanak na trećeligaškom zapadu, ali je Segesta gotovo sasvim sigurno ispala, a takvu sudbinu s velikom vjerojatnošću očekuju Rudar i Pazinka Pazin. Nakon današnjih rezultata u vrlo tešku situaciju dospjelo je i Vrapče s 36 bodova, iako ima izravnu utakmicu u sljedećem kolu u Dugom Selu. No, sve u biti zavisi od broja klubova koji će ispasti. Špekulira se s brojkom četiri, ali ona može biti i manja i veća. Još nije donijeta konačna odluka hoće li zapadna skupina treće lige i u sljedećoj sezoni brojiti 18 klubova, niti se zna hoće li Novigrad, posljednji u Drugoj HNL, protivno propozcijama, biti nagrađen ostankom. Sigurno je samo da ni jedna klub zapadne skupine neće u Drugu HNL, premda uvjeti odavno nisu bili povoljniji, a kvaliteta veća u odnosu na klubove druge dvije skupine. Time su Vinogradar, Opatija i Dubrava TK zapravo odmogli svojim aktualnim partnerima. Mnogo se govori i o tzv. kriterijima, odnosno mini licencama koje su najavljene na plenumu klubova u Dugom Selu. Možda će i tu biti iznenađenja.
Trnje je osvojilo tri možda i presudna boda u Maksimiru u utakmicu za koju se može reći da je bila samo nešto malo bolja od slabe. Obilovala je iznimnom nervozom. Ali Trnjani odlaze visoko podignutih ruku i čekaju Opatiju da se i definitivno osiguraju. Maksimiru je ostala prigoda za dobar međusobni sastanak.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>