SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Prijić izjednačio vlastiti rekord (37 golova) i u posljednja dva kola može postići novi. Proslaviti ćemo protiv Segeste, drugi uzastopni naslov Vinogradara i moj osobni rekord, poručuje Prijić

Foto: Djuka / Igor PrijićFoto: Djuka / Igor Prijić
Golom protiv Jadrana Poreč u 2:1 pobjedi Vinogradara Igor Prijić je izjednačio vlastiti trećeligaški rekord iz sezone 2012./2013. kada je za Segestu zabio 37 pogodaka. U 30 utakmica koliko ih je dosad igrao u ovoj sezoni Prijić je po susretu zabio 1,23 gola. Prijiću ostaju još dva kola da to izjednačenje pretvori u novi rekord.
-Još gostujemo kod Zagreba i na svom terenu igramo protiv Segeste. Nadam se da ću postići barem još jedan gol, kaže Prijić.
Smješi vam se i nova trećeligaška titula. Druga uzastopna?
-Trebaju nam još dva boda da bismo opet bili prvaci. Nadam se da će to biti već u nedjelju kada Opatija gostuje kod Trnja. Domaćin mora pobijediti ako želi ostati. Iako ćemo mi protiv Zagreba biti oslabljeni, bez požutjelih Šćrbeca, Dučkića i Povrženica, vjerujem u tri boda na tom gostovanju i vjerujem da će u zadnjem kolu na našem terenu biti proslava novoga naslova Vinogradara i mojega novoga rekorda, priželjkuje Prijić.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>