SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Krešimir Sunara: Odigrali smo kako priliči momčadi koja je najuspješnija u proljetnom dijelu, napadački, odgovorno i efikasno. Muhamed Alghoul: zabio sam samo što je počela utakmica, imamo cilj bez obzira na licencu.

Foto: Djuka / Krešimir SunaraFoto: Djuka / Krešimir Sunara

Dubrava Tim Kabel se oporavila nakon poraza od Maksimira s gostovanja iz Opatije vraća se puna optimizma nakon sjajne igre u kojoj je razmontirala do jučer moćnu Opatiju.
Samo što se krenulo s centra Algohoul je šokirao domaćine možda najbržim golom sezone u ligi. U pobjedi 4:1 strijelci za ljubičaste bili su Mudražija, Nikica Filipović i Pejić, N.Filipović još nije iskoristio udarac s bijele točke.
- Pejić je presjekao loptu čim se krenulo s centra, dodao do N. Filipovića, on je centrirao i ja sam zabio na prvoj stativi, opisuje Algohoul akciju iz koje je u 11 sekundi utakmice postigao gol.
Oporavili ste se nakon poraza od Maksimira?
- To je iza nas, odlučili smo do kraja odigrati maksimalno bez obzira na licencu, ona nije naša stvar, na nama je da igramo i ostvarimo cilj koji smo si zacrtali, a to je što bolje mjesto na tablici i opravdati epitet najbolje momčadi u proljeću. Stvarno smo odigrali vrhunski, rani gol dao nam je samopouzdanje. Na kraju mogli smo slaviti još uvjerljivije.

Trener Krešimir Sunara uspio je povratiti momčad nakon poraza od Maksimira.

- Mi smo najuspješnija momčad u proljetnom dijelu prvenstva i tako smo se postavili u Opatiji. Odigrali smo onako kako očekujem od momčadi: Odgovorno, napadački i efikasno, tako ćemo nastaviti i završiti sezonu.

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>