SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Vinogradar opet prvak! Trnje i Dugo Selo se spasili. Vrapče kritično. HAŠK i Špansko drže sudbinu u svojim rukama. Uprava Trnja u zimi je povukla izvrstan potez. Angažman Bračuna, Gudelja i Martinovića bio je pun pogodak

Foto: Djuka / Martinovićev gol za pobjedu Trnja i osiguran ostanakFoto: Djuka / Martinovićev gol za pobjedu Trnja i osiguran ostanak
TRNJE - OPATIJA 1:0 (1:0)
 
ZAGREB - Igralište Trnja. Gledalaca: 80. Glavni sudac: Rajko (Poreč) 6,5. Pomoćni suci: Benković (Zaprešić) i Kupres (Samobor). Četvrti sudac: Veggian (Rovinj). Delegat: Balenović (Zagreb).
 
Strijelac: 1:0 - Martinović (33)
 
TRNJE: Gudelj 7, Radić 6, Babok 7, Vukadin 6,5, Fostač 6, Vikario 6 (od 68. Tomšić -), Jurač 6, Matteoni 6, Zubak 6, Poldrugač 6,5 (od 70. Špišić -), Martinović 7 (od 84. Slatina -). Trener Bračun 7.
 
OPATIJA: Lovrić 6,5, Jukičić 5,5 (od 56. Flego -), Cvetković 5,5, Kolić 5,5, J. Rudan 6, P. Kovačević 6, Lazić 6, I. Kovačević 6, Bae 5,5, B. Bogolin 6 (od 86. Vlatković -), Šolić 6. Trener Z. Bogolin 6,5.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Martinović (Trnje)
Isključen Kolić (Opatija) u 60 minuti.
 
Vinogradar je po drugi put uzastopno prvak Treće HNL-zapad, jedno kolo prije kraja prvenstva, ali neće biti najuspješniji klub svih trećih liga, kao što je bio na polusezoni, jer je Osijek II po utakmici osvojio 2,20 bodova, a Vinogradar će 2,17. No. što se baš trećeligaških klubova tiče, bez tog prvoligaškoga "uljeza" među trećeligašima, Vinogradar je apsolutno najbolji: Croatia iz Zmijavaca na jugu je po utakmici osvojila 1,93 boda, a na istoku BSK iz Bijelog Brda i Međimurje 1,83. Jedino se čeka da u posljednjem kolu Igor Prijić zabije barem jedan gol i postane nedostižni rekorder .
-Prija je nervozan u očekivanju da se to dogodi. Protiv Zagreba (1:1) nije zabio on nego Štulec. Pomoći ćemo mu svi da to učini u subotu protiv Segeste u utakmica koja ne odlučuje o ničemu osim o tome, kaže trener Vinogradara Stjepan Gomerac.
Trnje je pobijedilo drugoplasiranu Opatiju s 1:0 i time je osiguralo opstanak jednako kao i Dugo Selo koje je svladalo Vrapče s 3:0. Sve to naravno pod uvjetom da ispadnu četiri momčadi o čemu postoji velika vjerojatnost. U toj kombinaciji Vrapče je došlo u kritičnu situaciju i više ne odlučuje samo o sebi. Ako i pobijedi Krk, to bi moglo biti premalo. O sebi samima izravno odlučuju HAŠK, Špansko, Jadran Poreč i Pazinka Pazin. Tu bi pretpostavku mogla srušiti eventualna odluka Izvršnog odbora HNS-a, sljedeći tjedan, da se zapadna skupina vrati na 16 klubova. To bi izazvalo novu dramu. Kao i u slučaju da se nekome uskrati status, ako nema ni minimalne infarstrukturne uvjete. 
Pobjeda Trnja nad Opatijom nije bila lagana jer su gosti igrali ozbiljno i premda od 60. minute s deset igrača u završnici su imali i šansi. Zbog drugoga žutoga kartona bio je isključen Kolić. Uprava Trnja je u polusezoni napravila sjajan potez kada je Milivoja Bračuna angažirala za trenera, na vrata dovela Marija Gudelja i napad pojačala s Vlatkom Martinovićem, vrsnim strijelcem. Da Martinović nije u jednom razdoblju bio ozlijeđen Trnje bi vjerojatno opstanak osiguralo i prije, a Martinović zauzeo još bolju poziciju na ljestvici strijelaca.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room