SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Vrapče pobijedilo Krk s 5:0, ali svejedno ispada! Proljetnih 30 bodova bilo je premalo u odnosu na jesenskih devet. Krk došao samo s 12, vratar Nicoletti na lijevom krilu

VRAPČE - KRK 5:0 (3:0)
 
ZAGREB - Igralište Vrapča. Gledalaca: 180. Glavni sudac: Antunović (Velika Gorica) 6,5. Pomoćni suci: Gamilec (Krapina) i Barkić (Dugo Selo). Četvrti sudac: Lacković (Jablanovec). Delegat: Bičvić (Tar)
 
Strijelci: 1:0 - Rexhepi (17), 2:0 - Tabaković (24), 3:0 - Brujić (30), 4:0 - Brujić (54), 5:0 - Musić (78).
 
VRAPČE: Kovač 6,5, Mioković 6,5 (od 67. Salopek -), Radanović 6,5, Vrbat 6,5, Švigir 6, Tabaković 7, Ćibarić 6,5, Jolić 6,5 (od 55. Djevelekaj -), Rexhepi 7 (od 54. Zadro -), Brujić  7,5, Musić 7. Trener Radišić 7.
 
KRK: Bedenik 5, Šabalja 5, Rošić 5, Turkalj 5, Vidas 5 , Frančišković 6, Malinić 5,5, Čuturilo 5,5, Buršić 5,5, Dujmović 5 (od 74. Nicoletti -), Begić 5,5. Trener Lopac 6.
 
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Brujić (Vrapče)
 
Ni 5:0 pobjeda nad Krkom nije pomogla. Vrapče ispada u četvrtu ligu zajedno sa Segestom, Rudarom Labin i Pazinkom Pazin. Jesenski učinak od devet bodova bio je premali tako da ni sjajnih proljetnih 30 bodova nije bilo dovoljno. U nogometnom Vrapču vlada tuga. Najbolji teren, najljepši objekat s najljepšim okolišem među trećeligaškim u gradu Zagrebu, pa  i u županiji, odlazi u četvrti rang. 
Da su se Vinogradar i Opatija do kraja borili za svoje licence Pazinka i Vrapče bili bi pošteđeni. Ili da je Dubrava TK učinila dodatni napor i izborila licencu. To su sada pitanja za raspravu, no ništa nije sporno. Nogomet se igra i u četvrtoj ligi. Tamo je ušla i obnovljena Bistra, samo prije tri sezone drugoligaš, koja također ima izvanredne infrastrukturne  uvjete, pa će u sezoni 2018./2019. vjerojatno biti  jako zanimljivo.
Krk je u Vrapče došao  s točno 11 igrača i prvim vratarom Robertom Nicolettijem koji je u zapisnik bio upisan kao jedina rezerva. I da bude zanimljivije i neobičnije Nicoletti je 74. minuti ušao u igru umjesto lijevoga krila Dujmovića.
Sveukupno najbolji igrač opet je bio Nikica Brujić, samoborski Vrapčan koji i u 32. godini igra odlično, ali mu smeta višak kilograma. U gledalištu su između ostalih bili treneri Stjepan Bašić i Franjo Pužin, pa smo ih pitali: Da Brujić skine višak na trbuhu, po znanju bi bez problema mogao igrati u drugoj ligi?
-To je točno, ali je i aktualno već deset godina, odgovorio je Pužin, a suglasio se i Bašić.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>