SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Špansko se pobjedom nad Dubravom spasilo. Franko Knez izvrstan s postignuta dva gola

Foto: Djuka / Knezov gol za konačnih 4:1Foto: Djuka / Knezov gol za konačnih 4:1

ŠPANSKO – DUBRAVA TIM KABEL 4:1 (2:1)

ZAGREB - Igralište Špansko. Gledatelja: 150. Glavni sudac: Dadić (Zagreb). Pomoćni suci: Valešić (Kutina) i Jušić (Kutina). Četvrti sudac: Ješić (Sisak). Delegat: Meić (Velika Gorica).

Strijelci: 1:0 - Jazvić (10), 1:1 Pejić (38), 2:1 Guliš (40), 3:1 Knez (55), 4:1 Knez (75)

ŠPANSKO: Madžar, Pranjić-Kaurin, Šiprak, (od 81 Šimić), Guliš, Ljubičić, Lerotić ( od 90 Duvnjak), Štignjedec ( od 63 Živanović) Zebić, Ivezić, Jazvić, Knez Trener: Jurčec

DUBRAVA TIM KABEL: Bogović, Čopec, Barić, Čečura (od 54 Ivančić), Filipović N (od 83 Kovačević), El-Saleh, Alghoul ( od 54 Šugić), Žugaj, Mudražija, Filipović v. Pejić. Trener Sunara

Špansko je osiguralo ostanak u ligi pobjedom nad Dubravom Tim Kabel. Špansko je započelo utakmicu s teretom imperativa osvajanja barem boda za opstanak u ligi i to se osjetilo na njegovim igračima. Nakon što je Jazvić izvrsno skočio i doveo domaćine u vodstvo igra je dobila na tečnosti.
Dubrava je izašla u najjačem sastavu no pomalo su djelovali kao ispuhani balon, trudili su se organizirali napade, ali odlučnost Španskog bila je prevaga. Dubrava je uspjela poravnati,ali za kratko već nakon dvije minute Špansko je došlo u vodstvo sjajnim udarcem Guliša. U drugom dijelu Dubrava preuzima posjed, a Knez u dva navrata matira Bogovića za veliku pobjedu i ostanak u ligi.
Dragan Juranović jesenski topnik Dubrave Tim Kabel nakon što se njegov Osijek II izborio za 2. ligu na odmoru je i došao dati podršku svojem bivšem klubu.
- Što reći četiri puta su puknuli po golu i sve je ušlo, prokomentirao je rezultat utakmice.
Ante Aralica iz Rudeša je otišao u Bugarsku, on je drukao za svoje Špansko.
- Došao sam pogledati utakmicu, zadovoljan sam u Bugarskoj imam neke ponude pa ću vidjeti što dalje.

Trener Renato Jurčec radosno je čestitao svojim momcima nakon utakmice.
- izuzetno teška utakmica, trebala nam je pobjeda. Nismo razmišljali o drugim rezultatima, rekao sam dečkima idemo probati osvojiti tri boda. Od početka smo jako dobro krenuli, izuzetno sam zadovoljan njihovim angažmanom u ovih nešto više od mjesec dana osvojili smo 13 bodova. Presretan sam jer ti dečki imaju karakter i kvalitetu, ova momčad ima budućnost. Danas je igralo 8 igrača mlađih od 21 godinu inače.Ovi momci osim što su mladi, poletni i agresivni iznenadili su i kvalitetom, među njima je bar 4-5 igrača i za nešto više od treće lige, ako će slušati i pravilno se razvijati. Meni je gušt raditi s takvim dečkima., koji slušaju, odrade trening na viskom nivou.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>