SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dubrava bez trenera, Sunara nakon sjajnih rezultata u proljeću odlazi. Ivanović: Hvala Sunari za sve. Krešimir Sunara: Zahvaljujem se predsjedniku Roku i upravi što su mi pružili priliku i omogućili da s ovom momčadi Dubrave TK polučimo ovakve rezultate

Foto: Djuka / FRoko Ivanović i Krešimir Sunara na početu proljetnih pripremaFoto: Djuka / FRoko Ivanović i Krešimir Sunara na početu proljetnih priprema

Krešimir Sunara nakon uspješne polusezone odlazi s klupe Dubrave Tim Kabel. Sunara je trećeligaša s Grana Klake preuzeo nakon polusezone, odradio pripreme i ostvario zavidan rezultat, nekoliko igrača lansirao je na nogometnu mapu, njegova momčad u proljeće je igrala najljepši efikasan nogomet, rezultatski izborila treće mjesto i plasman u 2.HNL u slučaju da netko od vodećeg dvojca Vinogradara i Opatije odustane od nje, a koji su se nedostižno odvojili od ostalih u jesenskom dijelu. Na kraju nitko nije uspio ishoditi licencu pa nakon dugo vremena iz 3.HNL zapad nitko neće u ligu više.

- Nakon razgovora s trenerom morali smo donijeti odluku da se rastanemo, ali rastajemo se teškog srca sa Sunarom. Nismo mogli čekati do isteka predaha koji je on molio, jer moramo početi s pripremama. Hvala mu za sve što je učinio, a učinio je puno, hvala za sve pobjede i radosti koje su one donijele svima u klubu, govori predsjednik Roko Ivanović.

Sunara također ima samo riječi hvale za sve u klubu:

- Zahvalan sam svima u klubu na čelu s predsjednikom Ivanovićem što su mi omogućili i stvorili uvjete u kojima smo polučili lijep rezultat. Zahvalan sam i igračima što su me slijedili i na lijepim trenutcima provedenim s njima.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>