SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Maksimir stvara novu momčad. Vito Filipović otkriće proljeća iz Dubrave TK na meti Hajduka?

Foto: Djuka / Vito FilipovićFoto: Djuka / Vito Filipović

Kao i svake godine nakon završetka prvenstva trećeligaško igračko tržište oživi. Počinje jagma za igračima koji su se istaknuli tijekom sezone, klubovi iz druge lige vrebaju i nude brda i doline, mame ih porukama da spremaju momčad za vrh, neki nude izdašne financijske ponude, neki obećavaju "izlog" koji će ih odvesti u nogometna Eldorada s visokim primanjima.
Dubrava Tim Kabel najuspješnija momčad proljeća 3.HNL zapad već je ostala bez nekolicine. Braća Filipović će put Lučkog, Zornjak iskusni nogometni lisac ne gubi vrijeme. Ostaje za vidjeti hoće li uspjeti privući oba brata jer po nekim informacijama mlađeg Vitu zapazili su skauti Hajduka, no on se dvoumi želio bi brata uz sebe. Vito Filipović je neosporni talent kojeg smo i mi s SportNewsa prepoznali i o njegovim igrama pisali i upoznali nogometnu javnost, te ako želi iskoristiti ogromni potencijal koji posjeduje trebao bi se osamostaliti i odvojiti svoj nogometni put od bratovog. Pored braće Filipović trećeligaš s Klaka Grane ostaje bez napadača Ivančića, na meti nekih klubova i managera su još Algohoul iza kojeg je sjajna polusezona, Mudražija, Šugić, Pejo Pejić, a nakon odlaska trenera Sunare pred upravom je potraga za trenerom i stvaranje novog tima.

- Javim se kada sve bude realizirano, trenutno ni ja nisam siguran kako će biti, javio se Vito Filipović porukom.

Maksimir najbliži susjed Dubravi TK također stvara novu momčad. Uprava se zahvalila nekolicini igrača. Dragović, Ivan Žugaj, Nakić, Marić su samo neki i veliko su iznenađenje popisa prekobrojnih uprave Maksimira.

- Istina stvaramo novu momčad, okrećemo se novom načinu, u novom rosteru ćete vidjeti mlade potentne talente s područja cijele lijepe naše, rekao nam je trener Goran Gajzler.

Trnje također stvara momčad nakon što su izborili ostanak. Marko Nujić je u potrazi za igračkim kadrom.
- Vodimo razgovore s nekoliko njih za pozicije na kojima nam trebaju pojačanja, još je rano pričati o imenima.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>