SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

HAŠK će u idućoj sezoni biti kandidat za prvaka ako mu ostanu Lončarević i Krajačić. Trener Lončarević: Nisam došao na šest mjeseci. Idemo još jedan korak. Krajačić, jedan od vodećih strijelaca: Dolazim na pripreme

Foto: Djuka / KrajačićFoto: Djuka / Krajačić
HAŠK je u proljetnoj polusezoni 3. HNL zapad učinio podvig. Poslije mršavih 14 jesenskih bodova u 17 utakmica nastavka ubrao je 27 bodova i sigurno ostao. Trnje je osvojilo 31 bod. Doduše Vrapče je učinilo još više od HAŠK-a: osvojilo je 30 bodova, no unatoč tome nije osiguralo status, zbog neshvatljivoga jesenskoga podbačaja. HAŠK  je začeo jednu sasvim mladu momčad ispred koje je velika perspektiva. Osim toga lansirao je novu zvijezdu, zasad trećeligaškoga nogometa, 21-godišnjega Vida Krajačića, koji s 25 golova dijeli treće mjesto na listi strijelaca sve tri trećeligaške skupine zajedno, ali uz činjenicu da je on i desetak godina mlađi od suparničke trojice: Prijić, Smrekar, Jambrušić.
Na trenerskom kormilu HAŠK-a od zime je Ilija Lončarević jedan od najpoznatijih hrvatskih trenera s dugim stažom i velikim iskustvom. On je u neku ruku tvorac toga preporođenoga HAŠK-a. Kako i sam potvrđuje, on će i u sljedećoj sezoni biti u toj ulozi.
-Nisam došao na šest mjeseci. Treba nam još jedan korak, navješćuje Lonačarević. Pokraj mladih tu su i afirmirani Zelenika i Miloš, oporaviti će se Ristovski...Mislim da ćemo taj korak učiniti i bez nekih zvučnih pojačanja.
Po logici zaključivanja taj bi korak trebao biti borba za prvo mjesto.
Predsjednik Vinko Barišić ne taji:
-Naš je cilj u što skorije vrijeme biti drugoligaš. Ne znači da će to biti već u sezoni 2019./20.
Da bi HAŠK bio prvak ili se borio za tu poziciju jedan od preduvjeta je da u klubu ostane Krajačić. Lončarević misli da će ostati, jer da mu treba potvrda tih 25 golova kroz još jednu sezonu u HAŠK-u i ne trebaju mu probne utakmice za klubove u višem rangu.
-To mu ne bi bilo dobro. On mora iz ovih cipela izravno u veliki klub, kaže Lončarević
Predsjednik Barišić ističe da je Krajačić obećao ostati, ali da se to nikada ne zna.
Što se samoga Krajačića tiče, on nam je rekao ovo:
-Kako sada stvari stoje pojaviti ću se na pripremama.
Lončarević poručuje da pripreme počinju 12. srpnja.
Iako se još ne zna definitivni broj i popis klubova 3. HNL zapad u sezoni 2018./19. nema sumnje da će Vinogradar i Opatija opet biti glavni favoriti. Ali je pitanje njihove spremnosti da uđu u rang više. Ovaj put to neće biti dva kluba. Vjerojatno, ako neće ići prvi, onda će moći drugi. Ako mu ostanu Lončarević i Krajačić, mogli bismo se kladiti na HAŠK.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>