SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Treneri kažu da će 16.VII. početi pripreme NK Zagreba. Madunović: Ja ću biti prvi trener kao i na kraju sezone. Otišli su Matijašević i Hasan. Detaljnije o svemu na prvoj prozivci. 7Dnevno: Potvrđena je kazna Mediću

Foto: Djuka / Dražen MedićFoto: Djuka / Dražen Medić
Romana Eibl u novinarskoj karijeri i urednica sportskih rubrika Vjesnika i Jutarnjeg lista napisala je u najnovijem broju 7Dnevno da je odbijena žalba Draženu Mediću. Prema tome ostaje u dužem razdoblju, kazna zabrane djelovanja u tijelima NK Zagreba i stručnim poslovima kluba. O tome je teško dobiti bilo kakav komentrar. Izgleda da je jedini izlaz izvanredna skupština. Ali tko ju treba sazvati i u kojem roku, nema vjerodostojnih informacija. U takvim okolnostima NK Zagreb je na sigurnom putu da ispadne i u četvrtu ligu.
Jedini s kojima se može razgovarati su treneri Dražen Madunović i Robert Regvart. No i oni nisu posebno razgovorljivi, a možda nisu ni obaviješteni. 
Madunović je bio prvi trener u završnici prošloga prvenstva 3. HNL zapad, od trenutka kada je Mediću izrečena kazna zabrane. On je u toj ulozi bio i u razdoblju dok Medić nije imao licencu koju je izborio u Sarajevu. Neko vrijeme u javnosti se nije znalo da je Medić kažnjem pa je išla priča kako mu je poništena sarajevska licenca, jer da ona ne vrijedi za zemlje Europske unije. Potom je pukla prava priča.
Madunović se u razgovoru s nama nije upuštao u neki dijalog o Mediću. On je rekao da o potvrđivanju kazne nije čitao. Ali je dao i jednu zanimljivu izjavu:
-Ja ću biti prvi trener kao i na kraju prošle sezone.
Očito je da, ipak, nešto zna, ali nismo inzistirali. Nejasno je je tko mu je dao mandat i tko mu ga je produžio, ili je samo po sebi logično da pomoćnik u određenoj situaciji, postane prvi.
Saznali smo da pripreme počinju 16. srpnja.
-Zasad znam da su nam otišli Matijašević i Hasan. Ostalo ću doznati na prvoj prozivci i kasnije, pojašnjava Madunović.
O eventualnim prinovama nije govorio, a pitanje je i da li su još neki otišli ili će otići na preporučeno pismo.
Robert Regvart, Madunovićev asistent, također nije bio razgovorljiv:
-Na odmoru sam, ne znam puno i za deset dana ću doći na pripreme.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>