SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Vrapče i Segesta se još nadaju. U Segesti je novi trener Kosić. Ako će trebati, Ponikve i Jarun igrati će na Rudešu i u Kustošiji. Pipinić Ponikve: Pa, Vrapče nema uvjete! Medarić Segesta: I Maksimir i Dubrava bi morali van!

Foto: Djuka / Stadion JarunaFoto: Djuka / Stadion Jaruna
NK Vrapče još nije izgubilo svu nadu i čeka 17. srpnja i navodnu sjednicu Izvršnog odbora HNS-a koja bi trebala odlučiti o broju i sastavu klubova 3. HNL zapad. Nada se svodi na zaključak da svi klubovi, pretendenti na zapadnu skupinu, nemaju odgovarajuće infastrukturne uvjete. Spominju se Ponikve, Jarun, Opatija, Orijent i još neki.
Trenera Radišića koji je u proljetnom dijelu postigao zapažene rezultate, ali s Vrapčem nije uspio osigurati siguran opstanak, zbog jesenskoga zaostatka, pitali smo sljedeće:
U kakvoj ste trenutačno situaciji i da li ostajete na kormilu?
-U situaciji smo očekivanja. Ako bismo i ispali ja imam dogovor da ostanem trener pod jednakim uvjetima kakve sam imao i u trećoj ligi. To vrijedi i za igrače. Prema tome, s pripremama ćemo početi poslije 17. VII kad doznamo presudne odluke, objašnjava Radišić.
Ponikve i Jarun odbacju svaku nada Vrapča na njihov račun, bez obzira koliko klubova  liga brojila.
-Mi smo plasman izborili prvim mjestom u četvrtoj ligi, ističe trener Ponikvi Pipinić. Činimo sve da infrastrukturne uvjete ispunimo do početka prvenstva. Ako ne bismo, imamo potpisani ugovor o korištenju stadiona NK Rudeša. Ako netko nema uvjete onda je to upravo NK Vrapče. Mislim na svlačionice u kojima nema toaleta. Mi ćemo to imati.
Kako stoji s pripremama i izborom igrača?
-Počinjemo u ponedjeljak i nećemo se značajnije pojačavati. Neće biti ni odlazaka. Prvu pripremnu utakmicu igramo protiv Vinogaradara, kaže Pipinić.
Slična razmišlja i NK Jarun:
-Imamo od Grada potvrđen ugovor s NK Kustošijom. Ako do početka ne bismo sve dovršili prvenstvo bi počeli na njezinom stadionu, ističe tajnik Medan.
Večeras je zasjedala i Uprava HNK Segeste iz Siska posljednje na trećeligaškoj zapadnoj ljestvici na kraju prošle sezone.
-Jedna od prvih odluka bila je promjena na trenerskom kormilu. Zorana Buinca će zamijeniti  Domagaj Kosić, izjavljuje Medarić predsjednik Segeste.
Pretpostavljamo da ste se pomirili s četvrtom ligom jer ste bili posljednji, a propozicije su u tom smislu jasne;
-Nismo se još pomirili s obzirom na sve lakrdije koje su se u međuvremenu događale. Mi doduše nemamo sportski uvjet, ali imamo sve druge. Jedan broj klubova je ispunio sportski, ali ne ispunjava infrastrukturne potrebe. Zašto bismo mi bili na streljani, a Maksimiru, Dubravi, Španskom, Ponikvama, Jarunu... gledalo se kroz prste? U čemu je razlika između nas i njih. Ako ćemo "mak na konca" neka Treću HNL zapad igra i deset klubova sa svim uvjetima. Što bi tu bilo sporno? I mi čekamo sastanak 17. srpnja. Inače, stali smo na zdrave noge, poručuje predsjednik Segeste.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>