SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Velika bitka za Martinovića. Želi ga Kustošija, a Trnje bi grčevito da ostane. Matija Čakarun u Kustošiji, brat mu Luka, Bjelanović i Grdenić u Vinogradaru. Brujić ostaje u Vrapču. Meglaj je završio fakultet i zaposlio se kod oca

Foto: djuka / Martinović se dvoumi ostati u Trnju ili u otići u KustošijaFoto: djuka / Martinović se dvoumi ostati u Trnju ili u otići u Kustošija
Prijelazno razdoblje je u tijeku, dosta je promjena sredina, ali još je više kombinacija. Postoje i velika iznenađenje u smislu prekida karijere.
Najveće iznenađenje svakako je priredio Renato Meglaj (24) kapetan Hrvatskog Dragovoljca. On je odlučio napustiti aktivno igranje nogometa. Poslije juniorskoga staža u Lokomotivi, njegov uspon, doduše i prekidan ozljedama, bio je je očigledan.
-Završio sam fakultet i zaposlio se u firmi kod oca. Mislim da mi je to bolje rješenje od stalne bitke s nekim stvarima koje mi se nisu dopadale, kaže Meglaj.
Matija Čakarun (24), dosada napadač Novigrada koji je juniorsko razdoblje proveo u Dinamu, početi će pripreme s Kustošijom. Njegov brat blizanac, stoper Luka u prethodnim sezonama također u Novigradu, karijeru će nastaviti u Vinogradaru.
-Da, točno je, brat i ja se rastajemo, potvrđuje Matija.
Dino Kluk (27) ne dolazi u Kustošiju. Ili, ne dolazi, barem zasad.
-Bio sam kontaktiran, no to je sve, objašnjava Kluk.
Nikica Brujuć (31) najbolji igrač Vrapča i amaterske reprezentacije Zagreba koja je najbolja u Europi i ponovno u Hrvatskoj, najvjerojatnije će ostati.
-Čekam rasplet oko statusa kluba. Ipak mislim da ću ostati u Vrapču i u četvrtoj ligi, ako ostanu svi igrači, te ako uvjeti budu isti kao i prošle sezone, najavljuje Brujić.
Najtraženija "roba" je ipak Vlatko Martinović, star 20 godina, centarfor Trnja, jedan od najtalentiranijih igrača i strijelaca treće lige u zimi pristupio iz Dugog Sela. On je igrač po stilu sličan Lovriću, ali je mirniji u "duši", iako nije bez žestine. Za njega se grčevito bori predsjednik Kustošije Vlado Babić, jer želi vrh napada u tandemu M. Čakarun - Martinović i desno Kluk. Trnje se također grčevito bori da Martinović ostane.
Martinović nam kaže da će razmišljati još dva tri dana:
-Želim se posavjetovati i s obitelji.
S druge strane, trener Trnja Bračun ističe: 
-Treba mu još jedna sezona u trećoj ligi da bi uistinu bio pravi. 
Trnje se pojačalo Mislimijem, te Matejom Jazvićem (20) iz Španskog i Lukom Kožićem (20) iz Segeste i s Martinovićem bi pokušalo ugroziti čak i Vinogradar.
Iako nemamo izravne potvrde, imamo informaciju Janječića - Žice koji treću ligu poznaje kao svoj džep:
-U Vinogradar će osim Bjelanovića i Luke Čakaruna još i Marijan Grdenić iz Kurilovca.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>