SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Prijić: Vinogradar nikad jači! Bjelanović desno od mene, iza Šćrbec i Dučkić, na golu Bašić! Došao je i Topić. Kustošija brojna, ali oslabljena. M. Čakarun trenirao. Ponikve s Vinogradarom 25. VII da vide gdje su

Foto: Djuka / Igor PrijićFoto: Djuka / Igor Prijić
Svečani doček Srebrnih odgodio je početak priprema nekih amaterskih klubova. Primjerice, Zagreb je početak otkazao u posljednji trenutak i početi će u utorak u 9 sati. Špansko je održalo samo prvi sastanak, ali na teren nije izlazilo. Kustošija, Vinogradar i Ponikve počeli su prema ranijoj najavi.
Iz Mladine je stigao gotovo atomski huk. Prenio ga je najbolji strijelac "svih vremena" Igor Prijić:
-Hvata me ugodna groznica: Bjelanović opet desno od mene, iza Šćrbec i Dučkić, na stoperima Bagarić i Ivkovčić, na golu Bašić... Došli su nam i Topić iz Kustošije, prije toga igrač Sesveta i Rudeša i Luka Čakarun iz Novigarada. Došao je Grdenić iz Kurilovca. Ostali su nam mlađi Filipović, Rupčić i Pavlešić. I naravno iskusni Štulec. Mislim da Vinogardar nikada nije bio jači.
Kustošija je počela na umjetnoj travi igrališta na Pongračevom, Bilo je više od 30 igrača, ali malo poznatih prinova. Primijetili smo Matiju Čakaruna koji je poslije treninga izjavio:
-Evo tu sam, ali službeno nismo razgovarali.
Puno istaknutih igrača Kustošije je otišlo.
U Španskom, zbog situacije s dočekom, nije održan prvi trening, ali je priređen prvi sastanak s onim igračima koji su došli.
-Bilo je 17 imena. Neću ništa konkretno izjavljivati dok se svi ne okupimo, rekao je trener Jurčec.
Ponikve su također počele.
-Mi ne očekujemo zvjezdana pojačanja. 25. VII ćemo igrati s Vinogradarom. da vidimo gdje smo, najavio je trener Pipinić.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>