SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Marijanu Grdeniću novom desnom beku Vinogradara je 20 godina, ima jednogodišnju kćer, nije oženjen i ostavio je zaposlenje dajući sve za nogomet. Mogu zahvaliti Žici Janječiću koji me uveo u nogometni svijet, kaže Grdenić

Noćas nas je zvao predsjednik prvoligaša Rudeša Ivan Knežević pitajući: znate li nekoga desnoga beka s područja Zagreba koji bi mogao igrati za Rudeš? Odgovorili smo da, na žalost, ne znamo, iako nam je na pameti bio Marijan Grdenić (20), ali je on nedavno iz Kurilovca prešao u dobro stojeći Vinogradar i neki novi zahvat bio bi vjerojatno neizvediv. Grdenić je u u anketi SportNewsa s trenerima klubova 3. HNL zapad izabran u najbolju momčad prošle sezone kao najbolji desni bek. O njegovom naglom usponu govorilo se tijekom cijeloga prvenstva.
Dolaskom Grdenića Vinogradar je dobrim dijelom riješio svoju stalnu boljku - tri mlađa igrača u prvom poluvremenu - tako da je obično tek u drugom dijelu igrao u najboljem sastavu. Naime, među trojicom mlađih uglavnom nisu bili i najbolji igrači. Grdenić bi trebao biti među najboljima i u sastavu od prve do posljednje minute. Tako se barem očekuje.
Marijan Grdenić je rođen 10. srpnja 1998. godine. On je zapravo iz Lukavca gdje je počeo igrati i preko HNK Gorice došao je do NK Kurilovca iz kojeg je ljetos pristupio Vinogradaru.
-U Kurilovec me doveo poznati nogometni djelatnik Janječić Žica i on mi je u stvari otvorio vrata pravoga nogometa, ističe Grdenić i nastavlja:
-Prelaskom u Vinogradar ja ću se - u dogovoru s roditeljima - početi najozbiljnije baviti igranjem. To znači da sam nedavno napustio i zaposlenje koje mi je dosad bilo primarno. Imam i kćer koja je napunila prvu godinu života. Nisam oženjen.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>