SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Na početku 25. VIII. Trnje - Opatija i Vinogradar - Zagorec. Sedam klubova prijavilo rezervne terene, ako tjedan dana prije prvenstva ne bi ispunjavali infrastrukturne uvjete. Od sezone 2019./20. 16 klubova.

Na plenarnom sastanku klubova 3. HNL zapad, održanom u Sesvetama, predočen je broj i sastav, te odlučeno o drugim bitnim pitanjima za novu 2018./19. natjecateljsku sezonu.
Liga će brojiti 18 klubova; od sezone 2019./20. 16 klubova! Ispali su Segesta, Rudar Labin, Vrapče i Pazinka Pazin. Na njihova mjesta došli su Jarun, Novigrad, Orijent 1919 i Ponikve. Prvenstvo počinje 25. kolovoza, a završeva 1. prosinca. Igrat će se i u tri srijede: 5. i 26. rujna, te 10. listopada. Od od 8. do 22. rujna nastupiti će dvotjedna stanka zbog nastupa reprezentacije Središta Zagreb na kvalifikacijskom turniru europske lige regija.
Određeni su natjecateljski brojevi klubova: 1. Trnje, 2. Jarun, 3. Dubrava TK, 4. Novigrad, 5. HAŠK, 6. Vinogradar, 7. Vrbovec, 8. Krk, 9. Orijent 1919., 10. Maksimir, 11. Zagreb, 12. Ponikve, 13. Zagorec, 14. Jadran Poreč, 15. Kurilovec, 16. Špansko, 17. Dugo Selo, 18. Opatija.
Prema tome u prvom kolu se sastaju:
Trnje - Opatija, Jarun - Dugo Selo, Dubrava TK - Špansko, Novigrad - Kurilovec, HAŠK - Jadran Poreč, Vinogradar - Zagorec, Vrbovec - Ponikve, Krk - Zagreb, Orijent 1919 - Maksimir.
Trnje će svoje domaće utakmice igrati nedjeljom u 11 sati, a Vinogradar istoga dana popodne.
Za predsjednika Plenuma ponovno je izabran Vulelija (sada Dubrava TK), dok će predstavnik u Skupštini HNS-a biti Maslać (Maksimir), umjesto Kačinarija (Vrapče).
Posebno zanimljiva je svakako činjenica da je sedam klubova prijavilo rezervne terene na kojima će igrati, ako tjedan dana prije početka prvenstva ne budu ispunjavali infrastrukturne uvjete.
Dubrava TK će igrati u Kustošiji, kao i Jarun. To bi značilo na istom igralištu Kustošija, Dubrava i Jarun!
-Mi ćemo tisuću posto igrati na svom igralištu u Dubravi, uzviknuo je Dinko Vulelija i u trenutku utišao eventualne upite, je li izvedivo da tri kluba svoje prvenstvene utakmice igraju u Kustošiji. Iako Lokomotiva, Rudeš i Zagreb to već čine u Kranjčevićevoj.
Maksimir se prijavio za Trnje, Kurilovec za Goricu, Opatija za Kantridu i Ponikve za Rudeš. Posebna je Zagrebova pozicija, jer stadion u Kranjčevićevoj neće biti u upotrebi do 10. rujna. Ako će trebati, a trebati će za drugo kolo protiv Orijenta 1919. Zagreb će tu utakmicu odigrati u Sigetu.
Krk je zatražio da  jednu sezonu odigra bez juniora, o čemu će odlučiti više instance.
Na Plenumu su bili predstavnici 15 od 18 klubova. Nije bilo Opatije i Jadrana Poreč. Također nije bilo ni predstavnika Krka, ali je njegova punomoć bila predana (!?).
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>