SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

HAŠK u Đakovu i okolici igra i ženi Zeleniku! Na povratku igra u Novoj Gradiški. Mraković je otišao. Zašto predsjednik Barišić nije podržao predstavnika Maksimira Maslaća za Skupštinu HNS?

Foto: Djuka / Vinko BarišićFoto: Djuka / Vinko Barišić
HAŠK je na dva dana preselio u Slavoniju u Đakovo i okolicu, jer se ženi Ivan Zelenika jedan od najboljih igrača.
-Veći dio igrača bio je pozvan na svadbenu svečanost, pa smo na neki način spojili ugodno s korisnim, kaže šef struke Ilija Lončarević. Igrati ćemo dvije utakmice: prvu u obližnjem Jurjevcu i drugu u subotu na povratku u Novoj Gradiški. Prespavati ćemo u Đakovu.
Poslije Vas Slavonca i, naravno, predsjednika Barišića sada ste i Zeleniku "učlanili" među Slavonce. Kaže se, odakle ti je žena, taj si?
-Da, ja sam rođen u Čajkovcima, Barišić u Gašincima, a Zelenikina izabranica iz Drenja pokraj Đakova.
Kakva je situacija s igračima?
-Mraković je otišao!
S momčadi je i predsjednik kluba Vinko Barišić. On jučer na Plenumu 3. HNL zapad nije digao ruku za Maslaća, predstavnika Maksimira, kao novog člana Skupštine HNS-a iz redova zapadne skupine treće lige. Situacija je stvarno bila pomalo neobična. Maslać je bio novost i za bolje poznavatelje ovoga stupnja natjecanja. Poznatija su imena, primjerice, Roka Ivanovića, Ivana Rubinića... Vinko Barišić jest član po drugoj liniji.
-Nisam bio protiv osobe, nego protiv načina kako je to izvedeno. Prijedlog je na dnevni red došao bez rasprave koja bi možda iznjedrila i više kandidata, objašnjava Barišić.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>