SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Kako HAŠK nema 20 najboljih, nego samo 11, poslije izmjena dogodio se potop. Lučko je na kraju slavilo s 3:0. Ali HAŠK-ovih 11 može i na prvo mjesto. Vinogradar - Dubrava 4:2. Martinović napokon zaigrao i zabio za Trnje

HAŠK - LUČKO 0:3 (0:0)
 
ZAGREB - Stadion na Peščenici. Gledalaca: 150. Suci: Slišković, Jokić i Maloča.
 
Strijelci: 0:1 - Knezović (71), 0:2 - Ceraj (72), 0:3 - Marinić (84).
 
HAŠK: Lončarić, Valaško, Miloš, Kos, Kondres, Pierobon, Mraković, Dianežević, Krajačić, Karoglan, Zelenika (Čabraja, Vinković, Sršen, Radaš, Vlajsović, Bilandžić, Penava, Vlajčić, Marković, Surjan). Treneri: Grlić i Piplica.
 
LUČKO: Koprić, Ribić, Lončar, Knezović, Š. Pešić, Batarelo, Marić, Belak, Vajdović, N. Filipović, Roglić (Jesenović, D. pešić, Marinić, Ceraj, Krsnik, Krpan, Vlak, Luetić, Banović, Polić). Treneri: Dražen Biškup i M. Stipković i Tejić.
 
 
Svaki rezultat ima svoga smisla, pa makar to bila i posve prijateljska utakmica. Uvijek valja težiti pobjedi. Čak i na treningu! To je u potpunosti uvažio trener Lučkog Dražen Biškup u trening susretu protiv HAŠK-a na Peščenici. Haškovci su do 60. minute igrali u svom trenutačno najboljem sastavu i premda trećeligaši prilično su pritisnuli drugoligaša. Čak i više od toga. Zelenika je jednom pogodio i vratnicu. Onda je u 60. minuti trener domaćih Grlić promijenio 10 igrača (nešto kasnije i vratara), dok je gost Biškup u izmjenama bio prilično suzdržan. Pojedine ključne poluge nije ni dirao. I kako HAŠK nema 20 najboljih igrača, nego samo 11, poslije izmjena dogodio se potop. Lučko je dobilo glatko s 3:0.
-Trebalo je pričekati situaciju, mudro je, poslije svršetka, zborio trener gostiju. U prvom poluvremenu previše smo bili nervozni u završnici. Što se rezultata tiče, meni je svaki važan.
HAŠK-ovih prvih 11 je, što se kaže, za prste polizati! Taj napadački dvojac Zelenika - Krajačić bit će ubitačan. Samo ako Zeleniku posluži zdravlje.
-Ja sam mogao odigrati i cijelu utakmicu. Već dvije godine se nisam osjećao toliko spreman, poručio je Zelenika.
Vratar Lončarić je siguran, Mraković se vratio, Kos igra kao nikada u životu...
Slijedeći tjedan u utorak, na Peščenicu dolazi Vinogradar.
Lučko u subotu ide na "bratski dvoboj" u Dugo Selo.
 
                                                    XXXX
 
VINOGRADAR - DUBRAVA TK 4:2 (1:1).
Trener Vinogradara Stjepan Gomerac javlja:
-Odličan tempo s puno trčanja i uredno posloženim linijama. Ni Cvitanović ni ja nismo mijenjali do 60. minute. Prijić je dao dva, jednoga iz kaznenoga udarca. Zabili su Toni Kurečki prinova iz Ilovca, mlađe godište, te Šćrbec.
Vinogradar u subotu popodne gostuje u Veslačkoj.
 
SLOGA KRIŽ - TRNJE 1:2 (0:2).
-Martinović je napokon igrao i zabio, reportira Milivoj Bračun, trener Trnja. Drugi gol dao je Marko Bubnjić. U subotu igramo dvije utakmice: u 9,30 u Samoboru i popodne u Lonjici.
 
BISTRA - ŠPANSKO 0:1 (0:0)
-Bilo je suviše grubo za prijateljsku utakmicu. Ozlijedio mi se Adžić, žali se trener Španskog Jurčec.
U subotu popodne: Špansko - Vrapče.
 
AUSTRIA  KLAGENFURT - HRVATSKI DRAGOVOLJAC 3:4 (1:2)
TONDACH - ZAGOREC 0:1 (0:1)
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano