SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Nogomet osvaja Dugo Selo! U rujnu je pred finale europskoga kupa regija i smještaj za sudionike. Pristupili su Žabec i Demo. Trener Biškup: Svejedno mi je ispada li jedan ili šest. Mi ćemo biti iznad toga

Grad Dugo Selo počinje nogomet živjeti punim plućima. Prvo, grad je od 12. do 18. rujna domaćin tri utakmice treće skupine pred finala europskoga regionalnog kupa. Tada nastupa dvotjedna pauza u prvenstvu 3. HNL zapad. U Dugom Selu u subotu 15. rujna u 16,30 sati igraju Središte Zagreb i predstavnik Latvije. Kao što je poznato, Zagreb je europski amaterski prvak i ako ode dalje, braniti će titulu u finalnom natjecanju u lipnju 2019. godine.
Zajedno s gradom Vrbovcem Dugo Selo će biti i smještajni domaćin. U Dugom Selu to će biti Klijet obitelji Bunčić, a u Vrbovcu hotel Bunčić.
Istotobno klub, trećeligaš NK Dugo Selo se pojačalo s dvojicom istaknutih igrača: Davidom Žabecom (22) juniorom Dinama, igračem njemačkog i talijanskog kluba, te drugoligaša Novigrada, kao i vratarom Antoniom Demom (20) iz Sesveta koji je 2013. branio u Primorcu iz Biograda.
-Mislim da ćemo sastaviti dobru momčad, optimist je trener Damir Biškup. Biti ćemo toliko dobri da mi je svejedno hoće li ispadati jedna ili šest ekipa. Mi ćemo biti iznad toga.
U koja imena imate toliko pouzdanja?
-Došao nam je Žabec, on će igrati prednjeg veznog. Tu su standardni stoperi Filipović i Salatović. Na golu će biti prinova iz Sesveta Demo. Bekovi Pranjić i Berišić. Pranjić je bolji od Grdenića iz Vinogradara. Dobar će biti Stjepanović. Imamo Martića, Ivančevića, Benkovića...
Član Uprave Fintić, inače otac Dinampovog igrača Matije, također odiše optimizmom:
-O borbi za ostanak nema ni govora. Borit ćemo se za gornji dio ljestvice.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano