SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Proba u Veslačkoj. Zagreb nema kapacitet za prvo mjesto. Lovro Medić bit će stožerni igrač Zagreba. Njegov otac Dražen sjedio je na klupi. Došao je Bektaši. Cekici i Kapitanović najbolji u drugom sastavu Dinama II

Foto: Djuka / Zagreb - Dinamo II Foto: Djuka / Zagreb - Dinamo II
ZAGREB - DINAMO II 1:3 (0:2)
 
ZAGREB - Igralište u Veslačkoj. Gledalaca: 30. Suci: Čulina, Krizmanić i Tomić.
 
Strijelci: 0:1 - Čilić autogol (13), 0:2 - Cekici (34) 11 m, 1:2 - Matijević (44), 1:3 - Mrkić (63).
 
ZAGREB: Kurtović, Čilić, Vinski, Prpić, Josipović, Pavlic, Marinić, Bukvašević, Matijević (od 46. Bošnjak), Mikulić (od 46. Bektaši), L. Medić. Trener Madunović.
 
DINAMO II: Bašić, Maloku, Čuić, Azizi, Jurišić, Stanić, Anić, Fintić, Jurin, Kapitanović, Cekici (Mrkić, Carlos Olmo, Kim). Treneri Jovićević i Komljenović.
 
Po iznimno jakom podnevnom suncu u Veslačkoj je drugi sastav Dinama II pobijedio gotovo kompletnu momčad trećeligaša Zagreba s 3:1.
Jovićević i Kompljenovič su svoj prvi sastav čuvali za popodnevni nastup u Koprivnici protiv Slaven Belupa.
U Zagrebello su došli s nekoliko, prepoznatljivih imena i jednim iznenađenjem: to je bio brat Danija Olma, najboljeg igrača Dinama, koji se zove Carlos. Po ničemu, osim po izgledu, nije podsjećao na zvijezdu hrvatskog nogometa.
Najbolji su bili, već afirmirani Cekici i Dino Kapitanović, 18-godišnjak iz Zadra, koji je u Dinamu od 2015. godine. Dečko igra u napadu i na njemu je dosuđen kazneni udarac. Matija Fintić (21) se poslije teške operacije lagano vraća.
Zagreb se predstavio, tjedan dana prije početka prvenstva u Krku, s gotovo posve izmijenjenim sastavom i s Lovrom Medićem (27) kao stožernim igračem koji se vratio iz Portugala. Njegov otac Dražen sjedio je na klupi.
-Nedostaju nam Jokić i Regović zbog ozljeda. Prije tri dana došao nam je Bektaši iz Dragovoljca. I to će biti to, potvrdio je trener Madunović.
Za koju će to poziciju biti dovoljno teško je reći. Svakako za prvu neće.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>