SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Šolčić na golu i Kluk na poziciji stopera pojačanja su obrane Dubrave TK. Slatina odapeo s 20 m odbijanac od grede pospremio Mudražija, Šugić glavom za paradu Jendriša pa odbijanac hladno pospremio za 2:0, kod oba gola nije bilo reakcije obrane Vrbovca

Foto: DjukaFoto: Djuka

Vrbovec je lako pao na Klaki poražen je s 3:0, njegova obrana je katastrofalno reagirala kod sva tri gola. Slatina je fantastično potegnuo s nekih 20 metara, greda je spriječila euro gol, odbijenu loptu pokraj obrambenih promatrača Vrbovca posprema u mrežu Mudražija. Strijelac drugog gola bio je Šugić koji nije bio u planu trenera Cvitanovića za početak utakmice, a  morao je već na samom početku u igru kako bi  zamijenio kapetana El Saleha koji je zbog ozljede leđa morao van. Na centaršut odlično gađa glavom ali Jendriš još boljom paradom zaustavlja njegov udarac nakon čega se lopta odbija ponovo do Šugića koji ju lagano šalje u mrežu i ovaj puta obrambeni igrači Vrbovca nisu uopće reagirali. Treći gol za Dubravu TK je zapravo autogol Kokota koji je oštar centaršut Kovačevića u peterac posprema u vlastitu mrežu.

Za Dubravu na golu je nastupio Zlatko Šolčić donedavno vratar Hrvatskog dragovoljca. Vratio se iz Italije gdje su mu ponuđene uvjete htjeli promijeniti pa se pridružio Dubravi TK, imao je danas par dobrih obrana i veliko je pojačanje za momčad Igora Cvitanovića kao i Dino Kluk prošlogodišnji prvotimac Sesveta. S ovom dvojicom Dubravina obrana je osjetno pojačana.

Iako se početkom priprema iz redova Vrbovca najavljivao ulazak u 2.HNL od toga po prikazanom i igračkom kadru viđenom miljama su udaljeni od tog cilja, prije će to biti borba za sačuvati trećeligaški status. Treneru Bradiću preostaje ako je ikako moguće dovesti nekoliko pojačanja za mirnu sezonu.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>