SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Druga provjera ovog vikenda Dubrave TK sa Zagrebom završila pobjedom 2:0. U petak 24.08. na Grana Klaki u 1. kolu sa Španskim, ako Gradski ured potvrdi upravu Španskog, a možda s Vrapčem kako se danas pronio glas. Zašto Vrapče, a ne Pazinka?

Trener Dubrave TK Igor Cvitanović odlučio se za posljednju provjeru pred nastupajuće prvenstvo odigrati dvije utakmice. Jučer je jedan sastav odmjerio snagu s Vrbovcem i pobijedio 3:0, a jutros je drugi s ponekim jučerašnjim akterom u 10 sati u Veslačkoj pobijedio Zagreb s 2:0 golovima iz prvog poluvremena Galića i Hodaka. Današnja predstava ljubičastih ostavila je na nas upečatljiviji dojam. Igra Zagreba kao i jučerašnjoj utakmici s Dinamom II ne ostavlja previše optimizma.

Igor Cvitanović ima materijala da sastavi dobru momčad već na početku prvenstva koje će Dubrava TK startati u petak 24.08. zbog održavanja tradicionalnog turnira Oluja narednog vikenda. Dubravi bi u prvom kolu suparnik trebalo biti Špansko, ako mu gradski ured verificira članove nove uprave. Nakon utakmice u Veslačkoj do nas je doprla vijest da se to neće dogoditi i da će Špansko u ligi zamijeniti Vrapče.
Zašto Vrapče, a ne Pazinka koja je u prošlom prvenstvu završila ispred Vrapča, ostaje nam da pričekamo do četvrtka do kada bi se ovaj trećeligaški gordijski čvor trebao razmrsiti?

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>