SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Vučemilović, predsjednik Natjecateljske komisije HNS-a, potvrdio: Od sezone 2019./20. pet trećih liga! Klubovi će u sustav licenciranja kao i Prva i Druga HNL. Ova će prvenstva zbog proširenja biti manje zanimljiva i neizvjesna

Foto: djuka / VučemilovićFoto: djuka / Vučemilović
Ante Vučemilović, predsjednik Natjecateljske komisije HNS-a, potvrdio je odluku Natjecateljske komisije da će u četvrtak na sjednicu Izvršnog odbora HNS-a, izaći s prijedlogom o proširenju Treće lige HNS-a u sezoni 2019./20. u pet skupina pa, će prema tome, svako od pet središta HNS-a imati svoju regionalnu ligu: Jug, Zapad, Središte, Sjever i Istok.
Odluka će biti donijeta godinu dana prije promjene sustava kako to Zakon i predviđa.
Vučemilović potvrđuje da će posljednjeplasirani klub iz svake od dosadašnje tri skupine ispasti, bez obzira što vjerojatno ni jedan drugi klub neće ispasti. 
-Klubovi iz tih pet skupina ući će u sustav licenciranja, kao i prvoligaški i drugoligaški klubovi, najavljuje Vučemilović. To bi u budućnosti moglo dovesti do sužavnja njihovog broja pa i do formiranja nekog drugog sustava natjecanja.
Vučemilović je potvrdio propozicije po kojima se Druga HNL može popunjati i iz druge skupine do trećega mjesta s licencom, ako u pojedinim skupinama nema odgovarajućih kandidata.
Svojim odustajanjem na kraju sezone 2017./18. Vinogradar i Opatija su Drugu HNL uskratili za dva kluba, a Pazinku Pazin i Vrapče "otjerali" u četvrtu ligu.
Na Plenumu u Sesvetama ne samo da nisu dali nikakvo objašnjenje nego Opatija nije ni došla.
Ako će nove lige imati po 16 momčadi, klubovi iz budućeg Sjevera i Zapada neće strijepiti za svoj ovosezonski plasman, osim ako ne bi bili zadnji. Neki od 13 klubova grada Zagreba, te zagrebačke i krapinsko zagorske županije u nekom raspletu mogli bi se naći u opasnosti, ali ta je vjerojatnost mala.
IIpak, ova će prvenstva zbog proširenja (osim Juga) biti manje zanimljiva i neizvjesna.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>