SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dubrava pobijedila u seniorskom trenerskom debiju Cvitanovića. Špansko s mladom momčadi odigralo hrabro i s karakterom. Anemična igra Dubrave u drugom poluvremenu, dok su njegovi suigrači promašivali Mudražija sjedio na klupi, je li ga trebalo mijenjati?

Foto: Djuka / Mudražija strijelac prvog gola za Dubravu TKFoto: Djuka / Mudražija strijelac prvog gola za Dubravu TK

DUBRAVA TIM KABEL - ŠPANSKO 2:1 (2:0)

ZAGREB – Igralište SRC Grana Klaka . Gledalaca: 250. Glavni sudac: Jurešić (Zagreb) . Pomoćni suci: Brezić (Zagreb) i Bilić (Zagreb). Četvrti sudac: Podgorski-Boček (Zagreb). Delegat: Lukić (Sesvete).

Strijelci: 1:0 - Mudražija (11), 2:0 - Šugić (18), 2:1 - Lerotić (56)

DUBRAVA TIM KABEL: Šolčić, Barić, Cindrić, Slatina, Marton, Glavaš, Mudražija (od 61 Nakić), Šugić, Kluk, Rebernjak, Kovačević (od 64 Hodak)

ŠPANSKO: Madžar, Šiprak, Radman, Lovrić, Radovac, Tuđen, Ištuk, Guliš, Lerotić, Kokorić (od 76 Štignjedec), Knez

U svom seniorskom trenerskom debiju Cvitanović je zabilježio pobjedu u blijedoj igri Dubrave TK nad momčadi Španskog hendikepiranog događajima posljednjih dana. Momčad Španskog je istrčala s desetoricom mlađih igrača, odigrala hrabro i s karakterom što je izgleda iznenadilo znatno jaču i s pojedinačno kvalitetnijim igračkim kadrom Dubravu TK. Mnogi će reći da je teško igrati ovakve utakmice kada ti u goste stiže momčad koja se doslovce jučer okupila, bez trenera na klupi popunjena s nekoliko golobradih juniora, ali svejedno na sve momčad se morala motivirati i pripremiti na takvu utakmicu.
Otvaranje utakmice pripalo je neočekivano gostima koji su hrabro napali u čemu se posebno isticao Knez probijajući Dubravin lijevi bok.
Nasrtaje Španskog primirio je gol Mudražije u 11' i kad su gosti pribrali uslijedio je i drugi Šugića prekrasnim udarcem s ruba šesnaesterca u 18'.
Očekivalo se da će Špansko pokleknuti, a domaćini postići još koji gol, no to se nije dogodilo gosti su se pribrali i uspostavili ravnopravnu igru do kraja poluvremena.
U drugom poluvremenu samozadovoljna Dubrava TK ne uspijeva steći dominaciju što gosti koriste, a Lerotić probija lijevu stranu i smanjuje na gol zaostatka.
Cvitanović prvo u igru uvodi Nakića (61) umjesto Mudražije, potom i Hodaka (64) na mjesto Kovačevića. Hodak s nekoliko prodora stvara suigračima prilike koje nitko ne realizira dok na klupi sjedi prvi strijelac Dubrave TK Mudražija, možda ga ipak nije trebalo vaditi iz igre.
Špansko je moglo u 87' do boda da je Lovrić bio malo prisebniji kod odličnog skoka i udarca glavom.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room