SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Mislimi, igrač utakmice: Ova pobjeda je plod rada cijele ekipe. Sudac Maleš podijelio 9 žutih kartona što mu zamjeraju domaćini. Cvitanović: Probali smo sve danas nije htjelo u gol, valjda će nam se to negdje drugdje vratiti

Foto: Djuka / Admir Mislimi strijelac za trobod na Grana KlakiFoto: Djuka / Admir Mislimi strijelac za trobod na Grana Klaki

DUBRAVA TIM KABEL – TRNJE 0-1 (0-0)
ZAGREB - Igralište Grana Klaka. Gledatelja 300.. Glavni sudac: Maleš (Zagreb) Pomoćni suci: Kolarević i Brezić (Zagreb). Četvrti sudac: Jurešić (Zagreb). Delegat: Bobanović Dragan (Rijeka)
Strijelci: 0-1 Mislimi (48′)

DUBRAVA TIM KABEL: Šolčić, Čopec, Barić, Čečura, Cindrić (od 75′ Šugić), Slatina (od 72’ Hodak), El Saleh, Marton (od 56′ Mudražija), Glavaš, Kluk, Nakić.

TRNJE: Gudelj, Šlogar, Vukadin, Mar.Bubnjić (od 67 ’Imširović), Vikario, Martinović, Kožić (od 81’Matteoni), Babok, Mat.Bubnjić, Mislimi, Radić.

Trnje nakon gostovanja kod Dubrave TK sa stopostotnim učinkom, nakon pobjede golom Mislimija iz 48'. Igor Cvitanović danas je na raspolaganju imao kapetana El Saleha, a momčad je malo promiješao pa su na klupi ostali Mudražija, Šugić i Rebernjak, a priliku od početka su dobili Čopec, Čečura i Nakić.
Trnje se dobro postavilo i odgovorilo na početnu inicijativu domaćina koji su po našem dojmu malo prenervozno otvorili utakmicu. Trener Bračun postavio je blok za koji Dubrava TK nije imala rješenje.
Sudac Maleš podijelio je devet žutih kartona, pet domaćinima, četiri gostima, što je kod Dubrave TK izazvalo burno negodovanje.
Admir Mislimi veliko je pojačanje za Trnje što je dokazao igrama u protekla tri kola i pravi je oslonac treneru Bračunu.
- Krenuli smo dobro u prvenstvo, ekipa je dobra, radi se dobro. Ova pobjeda je plod rada cijele ekipe, danas sam zabio ja sutra će netko drugi.
Igraš dobro u Trnju, odličan nastup bio je i protiv Jaruna u nedjelju.
- Može to još puno bolje. Atmosfera je dobra, ekipa je mlada ima još prostora za napredak i mi ćemo još rasti. Mladi dečki su talentirani, a mi stariji moramo preuzeti odgovornost na sebe. Danas nije bilo Špišića mog prijatelja koji mi fali, ali vratit će se on sljedeću utakmicu i opet ćemo nas dva krenuti po lijevoj strani.
Šlogar je na desnoj strani danas radio probleme suparničkoj obrani.
- Šlogar je fantastičan za ekipu, može sačuvati loptu, on je kvaliteta za puno veću ligu od ove.
Bračun vam ne da disati cijelu utakmicu pritišće s klupe.
- To diže ekipu, jednostavno ne da da se opustimo niti jedne sekunde, to daje rezultate i zasad nam ide dobro, svi gledamo naprijed i gledamo u istom pravcu i zato imamo ove rezultate.
- Dubrava je tradicionalno naš veliki rival, prijateljski klub, uvijek su imali dobru ekipu i igrali dobar nogomet. Dubrava nas je nakon našeg vodstva pritisnula u šesnaesterac. Na žalost moji su se igrači prerano počeli povlačiti, bojali smo se prekida da iz nekog ne primimo gol, kazao je trener Trnja Bračun nakon utakmice

-Što da kažem, muška tvrda utakmica, dobra utakmica, dobro Trnje. Probali smo sve danas nije htjelo u gol, valjda će nam se to negdje drugdje vratiti. S Jarunom će biti opet teška i tvrda utakmica, moramo se što prije regenerirati i da u njoj probamo ispraviti ovo što smo u ove dvije zadnje utakmice prosuli, prokomentirao je Igor Cvitanović

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>