SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Vinogradar za 20 minuta zabio Kurilovcu pet komada. Ulazak Topića preokrenuo igru domaćih koji su do 65. minute gubili s 0:1. Tri gola Prijića. Rubinić zamjerio igri Ottochiana. Neobična galama trenera Kurilovca Vidaka na svoje

Foto: Djuka / Igor Prijić hat trick KurilovcuFoto: Djuka / Igor Prijić hat trick Kurilovcu
VINOGRADAR - KURILOVEC 5:1 (0:0)
 
MLADINA - Stadion Vinogradara. Gledalaca: 150. Glavni sudac: Turčin (Tuhelj) 7. Pomoćni suci: Grgurić i Jušić (Kutina). Ćetvrti sudac: Meglić (Krapinske Toplice). Delegat: Uroić (Vrbovec).
 
Strijelci: 0:1 - Humeljak (61), 1:1 - Topić (65), 2:1 - Bjelanović (66), 3:1 - Prijić (70), 4:1 - Prijić (77), 5:1 - Prijić (86).
 
VINOGRADAR: Bašić 7, Grdenić 6,5, Bagarić 6,5, Ivkovčić 6,5, Jozić 6,5, Dučkić 7, Filipović 6, Ottochian 6 (od 63. Topić 8), Štulec 6 (od 46. Povrženić 6,5), Bjelanović 7, Prijić 8. Trener Gomerac 7.
 
KURILOVEC: Kovačić 4,5, Krpečanec 6, Čunčić 5,5, Čolić 5,5, Čurek 5,5, Muhar 6 (od 73. Mandura -), Matoš 6, Povoljnjak 6 (od 63. Brajko -), Sedlaček 5,5, Marelja 5,5 (od 56. Humeljak 6,5), Kelava 5,5. Trener Vidak 5.5.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Prijić (Vinogradar)  
 
Bila je to pomalo neobična utakmica, iako konačni rezultat predstavlja realan odnos kvalitete između dvaju sastava. Prvo poluvrijeme domaći su odigrali sa 60 posto svojih mogućnosti: mlako, bez pritiska, bez tečnosti, s lošim rasporedom sustava i s malo kombinatorike. No, i u takvom izdanju imali su najmanje tri 100 postotne šanse, od kojih Prijić nije zabio dvije. Takva neučinkovita igra domaćih osmjelila je goste i oni su pokazivali priličnu hrabrost prema vrataru Bašiću. Iako nije bilo jako izrazitih prigoda, to je davalo dobar dojam o igri Kurilovca. Kada su u nastavku u 61. minuti gosti, golom Humeljaka, poveli s 1:0 izgledalo je da se priprema veliko iznenađenje. Promjene koje je na poluvremenum izveo trener Gomerac, uvođenjem Šćrbeca i Povrženića, do tog trenutka nisu dale ploda. I onda je u 63. minuti uveo Matea Topića. Taj dečko, 22 godine star, koji je nedavno pristupio iz Kustošije, a proslavio se s tri gola za Rudeš iz kaznenih udaraca protiv Rijeke u Kupu 26. listopada 2016 godine, izjednačio je rezultat i bitno unaprijedio igru. Vinogradar je postao opasan i djelotvoran, a na ruku su mu išle i nevjerojatno loše intervencije vratara Petra Kovačića. Prošlosezonski najbolji strijelac svih liga Igor Prijić zabio je u završnici tri gola za redom i iskupio se za promašaje iz prvog dijela.
Vinogradar je pojedinačno vrlo jak i teško mu je parirati, čak i kad je raštiman. Pitanje je može li mu se itko suprotstaviti.
Glavni sponzor Rubinić jako se  ljutio na igru Ottochiana koji nije uspio povezati linije.
-Pa iza njega je prvoligaška karijera, oglašavao se Rubinić.
-Bojim se da će ga potjerati. Pa došao je tek sedam dana prije početka prvenstva i ne bi se ni Messi tako brzo prilagodio, branio je Ottochina trener Gomerac.
Na početku proljetnog dijela prošle sezone se Rubinić bio naljutio na Serdarušića i poslije drugog kola ga otjerao. Dakle, sve je moguće.
Gomerac je, pak, posebno hvalio Topića.
-Jako se dobro uklopio, ali on je s nama prošao cijele pripreme. Topić je bio presudan i u teškoj utakmici u Poreču gdje smo igrali bez Šćrbeca kojemu je dijete bilo bolesno. Bjelanović je danas igrao dobro bez lopte.
Iz svlačionice Kurilovca poslije utakmice se čula velika galama trenera Vidaka na igrače. Čula se svaka riječ te neobično oštre kritike.
U razgovoru s nama bio je mirniji:
-70 minuta smo bili bolji, a izgubili. Golman je bio vrlo loš. Shvaćam neiskustvo, ali ovo se nije smjelo dogoditi. Ovo je nedopustivo, zaključio je trener.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>