SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Ponikve do druge pobjede. Trener Ponikvi, Pipinić: Zadovoljni smo sa 6 bodova u četiri kola, počela je montaža tribina.

Foto: Djuka / Ponikve u Španskom do drugge pobjedeFoto: Djuka / Ponikve u Španskom do drugge pobjede

Zbog radova koji se izvode na njihovom terenu Ponikve moraju igrati u gostima ili zamjenskom terenu. Danas su na igralištu u Španskom ugostile Maksimir i ostvarile svoju drugu pobjedu u trećeligaškom društvu. Posarić je dove Ponikve u vodstvo u 21', poravnao Bračević u 33', pobjedu donosi Gusaković golom u 48'.

U 41. minuti dosuđen je kazneni udarac u korist Maksimira koji je realiziran. Sutkinja Bolić gol je poništila zbog nepravilno izvedenog kaznenog udarca. Pravila nogometne igre predviđaju poništenje gola iz kaznenog udarca u sljedećim slučajevima: Kada je lopta udarena unatrag, kod nedopuštenog fintiranja ili kada kazneni udarac izvodi pogrešni izvođač.

Hrvoje Pipinić trener Ponikvi nije krio zadovoljstvo nakon utakmice.

- Nakon četiri kola možemo biti zadovoljni sa 6 bodova. Sve utakmice smo igrali na strani. Novaci smo u ligi i k tome imamo nesreću da naš stadion još nije završen, prvih šest utakmica nećemo igrati na svojem terenu. Svaki bod koji osvojimo u tih šest kola kao i ova tri današnja zlata su vrijedna. Mi smo imali dvije vrlo teške utakmice s Krkom i Orijentom u kojima smo se dosta iscrpili, pa nam je pred kraj današnje utakmice nedostajalo svježine da možemo posao dovršiti kako treba, ali pobjeda je pobjeda. Dobro će nam doći pauza u ova dva tjedna zbog priprema amaterske reprezentacije jer će nam igrači koji su nam u međuvremenu došli steći pravo nastupa s čime će se zaoštriti konkurencija u momčadi, još ćemo se malo posložiti i nadamo se dobrom nastavku. Manji je pritisak na nas novake u ligi zbog nove organizacije pet trečih liga pa nam je lakše igrati.

Kako napreduju radovi na Ponikvama?

- Jučer su započeli radovi na montaži tribine, za par dana će biti složena.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room