SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Ivan Zelenika kapetan HAŠK-a drugi strijelac lige sa 6 golova, iza Brdara iz Krka i ispred Prijića iz Vinogradara

Foto: Djuka / Ivan ZelenikaFoto: Djuka / Ivan Zelenika

HAŠK je ove jeseni pod ravnanjem trenera Damira Grlića zabilježio tri pobjede s postignutih 12 golova i jedan neriješen rezultat s Kurilovcem bez golova.

Ivan Zelenika 31. godišnji kapetan HAŠK-a nakon 4 odigrana kola drugi je strijelac 3. HNL zapad sa 6 postignutih golova s dva manje od vodećeg Brdara iz Krka i dva više od trećeplasiranog Prijića iz Vinogradara.

- Utakmica s Dugim Selom u prvom poluvremenu bila je dosta tvrda, i u drugom poluvremenu držali su se dobro dok mi nismo zabili, a nakon toga su se raspali.

Drugi si strijelac lige odmah iza Brdara iz Krka?

- Ide me ove sezone, Brdara poznajem i jako mi se sviđa kao igrač. Dolaskom trenera Grlića cijela se momčad preporodila, igrači imaju povjerenje u njega i to se osjeća na terenu. Njegov trenažni proces je takav da smo svi zdravi i u dobroj fizičkoj formi, što ja osobno osjećam jer u posljednje vrijeme mučile su me povrede. Mlađi igrači slušaju trenera i nas starije i to su razlozi našeg dobrog starta.

Ima li među mlađima netko tko bi mogao tvojim stopama?

- Ima, Mraković koji se diže iz utakmice u utakmicu i Surjan vrlo brz napadač jak na lopti, oba su jučer zabili Dugom Selu, hvali Zelenika mlađe suigrače

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room