SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Vrapče - Hajduk 26. IX prenosi televizija. Zagorec - Osijek 19. IX također na TV. Bednja - Inter u utorak. Vinogradar odgađa prvensveni susret s Trnjem. Špansko i Kurilovec igraju s Krkom odnosno Orijentom u nedjelju 16. IX

Prilikom određivanja termina natjecanja istočne i zapadne skupine treće HNL došlo je do pogreške. Srijeda 26. rujna predviđena je za utakmice redovnog kola, premda se od prije znalo da je taj datum rezerviran za susrete šesnaestine finala Hrvatskog kupa. Zbog tog razloga klubovi treće lige koji su osigurali plasman u šesnaestinu finala Kupa moraju svoje prvenstvene utakmice odigrati u drugim terminama.
Za nogometne sladokusce to je izvanredan podatak. Naime, izbjegnuta je "opasnost" da se u nekim drugim okolnostima - odgodama i dogovorima Kupa bez principa i kako tko hoće - dogodi da se istodobno u Zagrebu igraju dvije iznimno zanimljive utakmice. Kup susret, između Vrapča i prve momčadi  Hajduka, te derbi nad derbijima Treće HNL zapad, između Trnja i Vinogradara.
-Trnje i Vinogradar će se trebati  dogovoriti o novom prvenstvenom terminu ili će ga odrediti D. Stipković, objašnjava povjerenik Josip Brezni.
Zasad se ne zna novi termin između Trnja i Vinogradara.
Kup utakmica između Vrapča i Hajduka igrat će se kao što je predviđeno 26. rujna u 15,30, a novost je da će taj susret prenosti HNTV.
Zagorec i Osijek odigrat će svoj susret šesnaestine finala iduću srijedu 19. rujna u 15,30, također uz televizijski prijenos. Do pomicanja je došlo jer je igralište Zagorca 26. rujna zauzeto igranjem jedne od selekcija Hrvatske.
Svoj susret su premjestili na utorak 18. rujna. Bednja i Inter.
Krk i Orijent 1919, da bi 26. IX mogli igrati Kup, prvenstvene utakmice 6. kola odigrat će u nedjelju 16. rujna u 16,30 sati. Krk gostuje u Španskom, a Orijent 1919 u Kurilovcu. Samo Kurilovec daje Kelavu u reprezentaciju Središta Zagreb, ali to će se vjerojatno riješiti.
Prventvenu stanku Trnje i Jarun će iskoristiti u subotu u 10 sati za prijateljsku utakmicu, a jednako tako učinit će i Ponikve i Vinogradar u 17 sati.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>