SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Logičan i očekivan prolaz Osijeka u Krapini. Da nije bilo pobjede u županijskom Kupu u Zlataru bio bi to peti uzastopni poraz Zagorca, ovako je peti. Slijedi gostovanje kod Maksimira. Pobjeda, bod, ili neočekivano teška situacija

ZAGOREC - OSIJEK   0:3 (0:1)
 
KRAPINA - Igralište u Podgori. Gledalaca: 1.000. Glavni sudac: Pečarić (Zagreb) 7. Pomoćni suci: Pušić i Marić (Zagreb). Četvrti sudac: M. Horvat (Zagreb).
 
Strijelci: 0:1 - Pervan (35), 0:2 - Kamenar (55), 0:3 - Štrkalj (88).
 
ZAGOREC: Babić 6, Postonjski 6, Sambol 5,5 (od 46. Hanžić -), Cerovec 6, Landripet 5,5 (od 64. Kanceljak -), Poljak 6, Majcenić 6,5, Kunštek 6, Puklin 6, Hoić 6 (od 75. Turniški -), Smrekar 6. Trener Vincelj 6.
 
OSIJEK: Santini 7, Šorša 7, Radeljić 7, Šutalo 7, Janža 6,5, Ćavar 7, Pervan 7,5 (od 68. Bočkaj -), Kamenar 7, Lopa 7, M. Marić 6 (od 63. Štrkalj 6,5), Stavitski 6. Trener Zekić 7.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Pervan (Osijek).
 
Nije se dogodilo ništa nelogično ni neubičajeno. Izostalo je super iznenađenje, kako bi se pisalo da je Zagorec izbacio Osijek. Na senzaciju nije ni mirisalo, osim što je Smrekar u 31. minuti, kod rezultata 0:0, imao veliku šansu koju je Santini obranio. Poslije toga je Pervan zabio za Osijek vodeći gol, a u 48. minuti pogodio i prečku i time zaslužio titulu igrača utakmice. Nije to bilo perfektno izdanje Osijeka, ali sasvim dovoljno za pomak prema dalje. 
Zagorec je u početna četiri prvenstvena kola doživio četiri poraza. Utjeha je bila pobjeda u Zlataru 1:0 u Kupu Krapinsko-zagorske županije, prošli tjedan protiv Oštrca.
Uoči početka prvenstva činilo se da će Zagorec kandidirati za vrh. U prvom kolu pobijeđen je doduše u Mladini od Vinogradara 0:2, što nije bilo pretjerano iznenađenje, ali se trener Vinogradara Gomerac još sjeća izvanrednog otpora Zagorca. Poslije toga krenulo je po zlu. Zagorec je dvaput izgubio u Krapini i jednom u Krku. Gol razlika je 3:10.
Sada nema drugog izbora nego u subotu pobijediti Maksimir u Zagrebu, ili barem uzeti bod, jer bi pet uzastopnih prvenstvenih poraza bilo doista previše.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>