SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Drama na Peščenici. Poslije 2:0 za HAŠK, Trnje je izjednačilo. Zelinika je zabio dva gola i jednog skrivio. Bračun izvrsno mijenjao: od trojice dvojica zabili, a mogao je i treći. Krajačić napravio potez utakmice pa mu je Gudelj obranio

Foto: Djuka / Gudelj obrana nakon šuta KrajačićaFoto: Djuka / Gudelj obrana nakon šuta Krajačića
HAŠK - TRNJE 2:2 (1:0)
 
ZAGREB - Stadion na Peščenici. Gledalaca: 170. Glavni sudac: Komesar (Zagreb) 7,5. Pomoćni suci: Bilić i Maloča (Zagreb), Četvrti sudac: Čulina (Zagreb). Delegat: Blažičević (Zagreb).
 
Strijelci: 1:0 - Zelenika (20) 11 m, 2:0 - Zelenika (56), 2:1 - Jazvić (74), 2:2 - Malekinušić (75).
 
HAŠK: Lončarić 6,5, Valaško 6,5, Miloš 6,5, Kos 6,5, Kondres 6,5, Pierobon 6,5, Mraković 7,5, Dianežević 7, Krajačić 7, Karoglan 6,5, Zelenika 8 (od 83. Marković -). Trener Grlić 7.
 
TRNJE: Gudelj 7, Radić 6,5, Marić 6,5, Vukadin 6,5, Mislimi 6,5, Matej Bubnjić 6,5, Vikario 6,5, Matteoni 6 (od 70. Jazvić 7), Marko Bubnjić 6 (od 70. Malekinušić 7), Šlogar 7, Špišić 7 (od 87. Imširović -). Trener Bračun 7.
 
Ocjena igre: 7.
Igrač dvoboj: Zelenika (HAŠK).
 
Bio je to susret dva zemljopisno vjerojatno najbliža kluba svih trećeligaških skupina. Možda su Dubrava i Maksimir, te Špansko i Jarun jednako blizu, ako udaljenost nije veća od 3 km. 
Utakmica je bila vrlo uzbudljiva, borbena i tvrda, s puno taktičke discipline. U pojedinim razdobljima bila je i dramatična. Uglavnom su o pogocima odlučivale tehničke pogreške pojedinaca. Prvi gol je postignut iz jedanaesterca poslije igranja rukom. Četvrti se činio kao da je auto gol.
HAŠK je vodio s 2:0, a nije pobijedio. Trnje je poslije 0:2 došlo do 2:2, a moglo je i do 3:2, no i HAŠK je poslije 2:0 mogao i do 3:0. Iako je najbolja šansa bila Krajačićeva u 53. minuti, nešto prije Zelenikinog drugog gola. Bio je to izvanredan prodor, ali u presudnom trenutku njegova desnica nije bila dovoljno ubojita. Gudelj je obranio.
-Da ima proljetno samopouzdanje, sigurno bi pogodio, uvjeravao je Ivan Zelenika, kapetan HAŠK-a, dvostruki strijelac i najbolji pojedinac susreta.
Činilo se da je Trnje na početku bilo agresivno, navalno i da su gosti stajali blizu suparnika, ne dopustivši HAŠK-u da se razvije. Ali trener Trnja Bračun nije bio zadovoljan prvim poluvremenom:
-Loše smo ušli u utakmicu. Nije bilo Martinovića da stisne protivnika. Počeli smo trčati, kako treba, tek poslije 1:2.
Bračun je, s pravom, bio zadovoljan kako je mijenjao:
-Uveo sam Jazvića i on je zabio, uveo sam Malekinušića i on je izjednačio, uveo sam Imširovića i on je imao veliku šansu za 3:2 za nas.
Lončarević, sportski direktor HAŠK-a, je mišljenja da su njegovi propustili dobiti već riješenu utakmicu:
-Držali smo tri boda u rukama. Imali smo priliku za povećanje rezultata. Nismo pobijedili zbog dekoncentracije nekih igrača. Nemamo veliki izbor u veznoj liniji. Zelenika je bio igrač utakmice, zbog dva gola. I Mraković je bio dobar.
Zelenika je sam priznao:
-Propustio  sam loptu kod prvog gola Trnja. Ali i još netko.
Rajko Vidović, šef škole, Trnja smatrao je da je Šlogar bio najbolji:
-Puno se borio i razvlačio protivnika.
Vlatko Martinović koji nije igrao zbog ozljede imao je drugo mišljenje:
-Mislimi je bio vodeći as.
U gledalištu se nalazilo puno poznatih. Među ostalima i Ivan Rubinić, glavni sponzor Vinogradara i Branko Mlinar, glavni skaut toga kluba.
-Nije to nikakva posebna igra, komentirao je u poluvremenu Rubinić.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>