SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Kiša golova na Klaki. Bogulin trener Opatije: Dok smo se priviknuli na brzu podlogu utakmica je bila riješena. Slatina: Svaku priliku u prvom poluvremenu pretvorili smo u gol.

Dubrava Tim Kabel u četrdeset minuta prvog poluvremena s pet golova praktično je riješila utakmicu. Marton, Hodak, Glavaš i Mudražija s dva gola deklasirali su Opatiju. Marino Slatina početkom drugog poluvremena zaključuje svoju dobru igru golom nakon dvije asistencije iz prvog i tada Dubrava TK staje. Opatija se ne predaje i golovima Krešića i Flege uz onaj iz prvog dijela Blečića poraz rezultatski čini podnošljivijim.

Bogulin trener Opatije pojasnio je uzroke lošeg ulaska njegove momčadi u utakmicu:
- Zaslužena pobjeda Dubrave. Ovakvom rezultatu presudio je niz okolnosti. Dok smo se mi priviknuli na ovako brz teren utakmica je bila već gotova, a igrali smo praktično bez obrane jer su mi nedostajala tri stopera zbog ozljeda.

Marino Slatina odigrao je najbolju utakmicu za Dubravu TK, uz dvije asistencije bio je i strijelac šestog gola:
-Očekivali smo puno čvršću i težu utakmicu, ali eto dogodilo se da smo u prvom dijelu zabili pet golova. Svaku priliku pretvorili smo u gol što nam je olakšalo u nastavku u kojem je bilo puno teže,

Igor Cvitanović trener Dubrave očekuje da se pobjednički niz nastavi i da se Dubrava priključi vrhu tablice:

- U prvom poluvremenu odigrali smo na zavidnom nivou, a bilo je za očekivati da ćemo u drugom malo pasti i krenuti u neku zadovoljštinu. Ja znam da igrači mogu puno više i ne smiju si dozvoliti ovako drugo poluvrijeme. Poznato mi je da rezultat diktira stvari na terenu, Opatija nam je u drugom poluvremenu stvarala probleme, uz dva postignuta gola imali su još niz šansi. Najvažnije je da smo pobijedili i nastavili pobjednički niz. Kad igraš odgovorno i ozbiljno onda ti se može i otvoriti, kako se nama otvorilo u prvom poluvremenu u kojem smo iskoristili svoje šanse ne umanjujući kvalitetu Opatije koja je bila bolja u drugom.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>