SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dubrava TK nanijela prvi poraz Vinogradaru. Ono što je Šćrbec za Vinogradar, Šugić je za Dubravu TK, danas je on bio bolji od Šćrbeca.

Foto: Djuka / Šugić i Šćrbec motori svojih momčadiFoto: Djuka / Šugić i Šćrbec motori svojih momčadi 

DUBRAVA TIM KABEL – VINOGRADAR 2-1 (2-1)

ZAGREB - SRC Grana Klaka. Gledatelja: 250. Glavni sudac: Kapular Saša (Brtonigla). Pomoćni suci: Jakičić Ivan (Poreč) i Nerašić Martina (Karlovac). Četvrti sudac: Veggian Sandro (Rovinj). Delegat: Stanilović Darko (Velika Gorica). 

Strijelci: 1:0 - Šugić (9), 1:1 - Prijić (13), 2:1 - Mudražija (42)

DUBRAVA TIM KABEL: Šolčić, Barić, Čečura, El Saleh, Marton (od 85. Cindrić), Glavaš, Mudražija, Šugić, Kluk (od 66.Čopec), Džaferović, Kovačević (od 74. Hodak).

VINOGRADAR: Bogović, Grdenić, Bagarić, Ivkovčić, Bjelanović, Pavlešić (od 46.Štulec), Prijić, Šćrbec, Čakarun, Jozić (od 46.Topić), Dučkić.

Derbi 8. kola 3.HNL zapad pripao je Dubravi TK u kojem je nanijela prvi poraz Vinogradaru nakon njegovih sedam uzastopnih pobjeda. Ono što je za Vinogradar Šćrbec to je za Dubravu TK Mirko Šugić najistaknutija figura utakmice. Šugić je načeo Vinogradar u 9 'udarcem s ruba šesnaesterca, a sve je napravio u 42' kada je promiješao obranu gostiju i servirao Mudražiji idealnu loptu koji takve prilike  ne propušta. Ubojita poluga ljubičastih s Grana Klake Šugić - Mudražija pokazalo se na kraju odlučila je utakmicu već u prvom poluvremenu.

Vinogradar nije toliko podbacio koliko je Dubrava TK odigrala dobro i disciplinirano. Prijić je izjednačio na asistenciju Bjelanovića u 13'.
U drugom poluvremenu zeleni iz Mladine preuzimaju potpunu inicijativu, a trener Gomerac uveo je Topića i Štuleca od samog njegovog početka. Kao i u utakmici s Trnjem Bjelanović je u prvom dijelu bio najzapaženiji pojedinac Vinogradara, da bi u drugom negdje nestao. Dubrava je odlično postavila obranu i izdržala sve napade Vinogradara, a kada je istjecala naknada vremena stativa je spasila mrežu Bogovića.
Prije utakmice u razgovoru s trenerom Gomercem on je iskazao bojazan od terena s umjetnom travom, na koju njegovi igrači nisu navikli i naglasio da je to velika prednost domaćinu kao što su im hendikep tereni s prirodnom kada igraju u gostima.
Nakon utakmice iz tabora gostiju bilo je nekakvih prigovora na loše suđenje suca Kapulara, slažemo se Kapular nije sudac neke kvalitete, ali suđenje ne može biti niti u jednom detalju razlog njihovog prvog ovosezonskog poraza. Odigrali su dobru utakmicu, namjerili se na suparnika koji je imao raspoloženog Šugića i koji je povukao cijelu momčad Dubrave TK u zasluženu pobjedu.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>