SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dugo Selo je u trećoj pobjedi u nizu, poslije Vrbovca i Krka, srušilo i Orijent 1919. Junak pobjede bio je golman Tomo Bagarić. U ratničkoj utakmici gosti su puno promašili. Devetka Iličić je izjavio: Rezultat je potpuno nepravedan!

DUGO SELO - ORIJENT 1919 1:0 (1:0)
 
DUGO SELO - Igralište u Dugom Selu. Gledalaca: 120. Glavni sudac: Komesar (Zagreb) 7. Pomoćni suci: Valešić (Kutina) i Kukurić (Sisak). Četvrti sudac: Maleš (Zagreb). Delegat: Rašić (Pula).
 
Strijelac: 1:0 - Darojković (4).
 
DUGO SELO: Bagarić 8, Pranjić 6 (od 46. Perišić 6), Filipović 7, Pekčec 6,5, Leee 7,5, Dadić 7, Martić 6,5 (od 79. Stjepanović -), Žabec 7, Batarilo-Čerdić 7, Darojković 7 (od 70. Drčić -). Benković 6,5. Trener Damir Biškup 7.
 
HNK ORIJENT 1919: Herman 6, Hasičić 6 (od 46. Žugaj 6,5), Jergović 6,5, Andrić 6,5, Čanković 6 (od 81. Barišić -), Mohorovičić 6, Monjac 6,5, Weitzer 6,5, Vidas 6, Gerc 6, Iličić 6. Trener Mikac 6.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Bagarić (Dugo Selo)
 
HNK Orijent 1919 je ostavio odličan dojam. Fina, gospodska, uglađena momčad koja je izgubila ratničku, agresivnu i do posljednjeg trenutka neizvjesnu utakmicu. Protiv Dugog Sela koje je odigralo bezbroj takvih dvoboja u godinama iza nas, u kojima se borilo i za prvo mjesto, ali i da ne ispadne. To je klub s neizmjernim iskustvom, iako je vjerojatno samo Benković odigrao većinu tih susreta. 
Utakmica je za gledanje bila vrlo zanimljiva, a za igranje krajnje iscrpljujuća. Dugo Selo se borilo kao da je u pitanju prvo mjesto ili očuvanje statusa. Izgaralo je do posljednjeg atoma snage. Ali napor nije bio uzaludan. Poslije Krka srušen je još jedan trećeligaš riječke županije (drugi i treći sastav na ljestvici) i to je pobjeda treća u nizu poslije one 2:6 katastrofe u Mladini.
Dugo Selo je nametnulo rat, u njemu je kažnjeno s pet žutih kartona, no zabilo je gol i pobijedilo. Orijent 1919  je igrao kombinatorno i tečno i stvorio je puno šansi koje nije iskoristio i tu kao da se krije razlog njegovog poraza, Još nema trećeligašku rutinu postizanja golova. To nije ni Prva ni Druga HNL, ali se i u trećoj ligi mora dosta toga ponuđenog zabiti. Svakako više nego u četvrtoj ligi.
Junak pobjede bio je golman Dugog Sela  Tomo Bagarić kojega je dolazak na vrata  neobično zanimljiv.
-Moj kolega Antonio Demo i ja mijenjamo se svakih pet utakmica. Tako je odlučio trener. Demo je branio prvih pet kola pa sam u šestom između vratnica stao ja, objasnio je tu posebnost Bagarić.
Mi smo pak mislili da je Demo zamijenjen poslije šest primljenih komada u Mladini. No, nije tako, iako je promjena na vratima - potom - Dugom Selu donijela tri pobjede za redom.
-Tako sam odlučio. Svakom po pet utakmica. Bagarić će braniti još protiv Maksimira i Zagreba i onda na red opet dolazi Demo, potvrdio je trener Damir Biškup.
Gosti su bili vidno uzrujani poslije poraza. Strelica su usmjerili i prema sucu Komesaru. Tvrdili su da je propustio dosuditi, ako ne tri, onda sigurno jedan kazneni udarac za njih. Možda, ali je Komesar sudio toliko dobro da izgleda nevjerojatno da bi u jednoj situaciji "zapostavio" svoj inače čvrst i izoštren kriterij.
-Rezultat je potpuno nepravedan. U drugom poluvremenu domaći nisu prošli centar. Gol su postigli našom pogreškom, tvrdio je 20-godišnji napadač s brojem devet, Miroslav Iličić, pristupio u kolovozu 2017. iz mladeži Rijeke. No, baš je on bio taj koji je nedopustivo promašivao.
Svoj prvi nastup na trenerskoj klupi Orijenta 1919 imao je Marin Mikac (36), prije trener u Hreljinu. Počeo je porazom, što nije ugodno, ali ne treba se ni obeshrabriti.
-Dugo Selo je igralo čvrsto i agresivno. Mi smo imali prigoda najmanje za bod, ako ne i za pobjedu.
Trener Mikac je u pravu, osobito ako se iz poraza izvuče pouka.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>