SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Trnje palo drugi put u nizu od najjačih. Krk igra dobro i može biti prvi ili drugi, ali je bez drugoligaških ambicija. Trener Dugog Sela Biškup koji je pobijedio u Krku smatra da je Trnje igralo previše zatvoreno

Foto: Djuka / Krk pobjednički kroz TrnjeFoto: Djuka / Krk pobjednički kroz Trnje

ZAGREB - Igralište u Trnju. Gledalaca: 120. Glavni sudac: Antunović (Velika Gorica) 7. Pomoćni suci: Kupres (Samobor) i Jukić (Farkaevac) Četvrti sudac: Lacković (Jablanovec). Delegat: Jureković (Zagreb).
 
Strijelci: 0:1 - Con (50), 0:2 - Josipović (71), 1:2 - Marić (90).
 
TRNJE: Gašparić 5,5, Marić 7, Babok 6, Vukadin 6, Mislimi 6, Matej Bubnjić 5,5, Jazvić 6 (od 74. Jelić -), Kožić 6, Malekinušić 5,5 (od 53. Imširović -), Špišić 6, Šlogar 6. Trener Bračun 6.
 
KRK: Berković 6, Malinić 7, Con 8, Totić 7, Golić 6,5, Čuturilo 7,5,  Mijić 6,5 (od 60. Frančišković 6,5), Zec 6,5 (od 80. Alilović -), Majačić 6 (od 46. Josipović 7), Kurolt 6, Brdar 7. Trener Lopac 7.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Con (Krk)
 
Trnje je odigralo dvije od tri "ubitačne utakmice" s najjačim suparnicima i izgubilo drugu u nizu na svom terenu. Poslije Vinogradara pobijeđeno je i od Krka. Trnje bez Martinovića gotovo da ne može napraviti pritisak prema protivniku, a nije bilo ni kažnjenih vratara Gudelja i krila Marka Bubnjića. Omjer žutih kartona bio je 7:2 u "korist" Krka. Ni inače najopasniji dio momčadi, lijevi dvojac Mislimi i Špišić, nisu bili na uobičajenoj razini. Martinović neće igrati barem još jedno kolo koje Trnju donosi gostovanje kod trenutačno trećeplasiranog Orijenta 1919.
U gledalištu je bio i trener Dugog Sela Damir Biškup. Dugo Selo je s tri pobjede u nizu, među kojima je i ona u Krku, u neku ruku aktualna "zvijezda programa".
Kako ste vi uspjeli u Krku pobijediti, a Trnje nije osvojilo ni bod na svom terenu?
-Bit je u tome što smo mi igrali disciplinirano i otvoreno. Trnje je igralo zatvoreno, osim u samoj završnici. To je uzrokovalo poraz, ocijenio je Biškup.
Nama se činilo da je ubojiti krčki dvojac Brdar-Kurolt podbacio, jer je prvi gol zabio stoper Con udarcem s 30 m. Službeno gol je upisan kao autogol Marića. Na 2:0 povisio je Josipović, ali on je oprobani strijelac.
No, trener gostiju Tomislav Lopac nije se složio ni s Biškupom ni snama.
-Brdar je bio dobar, iako nije zabio. Od njega su krenula oba naša pogotka. A što se tiče poraza od Dugog Sela, mi smo pobijedili sami sebe.
Ono što nas je kod Krka posebno zanimalo, s obzirom da je opet na čelu bodovno izjednačen s Vinogradarom, je hoće li u slučaju ispunjenja natjecateljskog uvjeta za Drugu HNL, zatražiti i infrastrukturnu licencu i gdje će eventualno igrati. Bilo bi krajnje besmisleno da nitko sa zapada ne uđe u Drugu HNL, kao na kraju prošle sezone, i time degradira zapadnu skupinu, te osiromaši brojem klubova Drugu HNL.
-To nije pitanje za mene, odmah je reagirao trener.
Marin Con, stoper, strijelac i najbolji igrač utakmice suglasio se s vjerojatnošću da će Krk biti prvi ili drugi, ali je siguran da za drugu ligu nema mogućnosti.
-Gdje bismo mi mogli igrati? Jedino na Kantridi. Primorje je deficitarno u odgovarajućim objektima.
Poslije tih odgovora okrenuli smo se Kupu.
-Kakav bih ja sportaš bio kad se ne bih nadao super iznenađenju protiv Osijeka na našem terenu u osminifinala 31. listopada, kazao je trener Lopac. Ipak, valja naglasiti da je realnost drukčija.
Marin Con je bio puno pesimističkiji:
-Nikakvih šansi nemamo. Osijek uz Dinamo igra najljepši nogomet u Hrvatskoj. Ali to će svakako biti događaj za naš klub i grad Krk, poručio je Con.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>