SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Brdar i Prijić vodit će mrtvu utrku, kao i Vinogradar i Krk. Bjelanović isključen i neće igrati na Peščenici. HAŠK opet pao. Dugo Selo četiri pobjede, Trnje četiri poraza u nizu. Špišić iz kaznenog udarca u 93. pogodio prečku

Foto: Djuka / Brdara KrkFoto: Djuka / Brdara Krk

Prvenstvo 3. HNL zapad zahuktava se u svim segmentima. 
Robert Brdar (23 godina) iz Krka postao je apsolutno najozbiljniji protukandidat za prvog strijelca, Igoru Prijiću prošlosezonskom najboljem strijelcu svih liga. Brdar je zabio tri gola Jarunu i sada je na listi strijelaca prvi s 12 pogodaka. I Igor Prijić je zabio tri gola Novigradu pa se probio na drugomjesto s 11 golova.
Brdara smo pitali je li se to događa istovjetnost: mrtva utrka između njega i Prijića, kao i između Vinogradara i Krka?
-Mislim da je o tome riječ. Borit ćemo se do kraja na oba razboja za prva mjesta, odgovara Brdar.
I Krk i Vinogradar su u osminifinala Kupa. Vinogradar ima naoko lakšeg suparnika. Vi dočekujete  prvoligaša Osijeka. Ima li kakve nade?
-Bilo bi neozbiljno da širim neki optimizam, ali sigurno nećemo izgubiti prije početka same utakmice!
Dok je Brdar dva gola Jarunu postigao iz kaznenih udaraca, Prijić je protiv Novigrada zabio iz igre.
-U prošloj sezoni nisam imao konkurenciju, ali bi sada to mogao biti Brdar, priznaje Prijić.
Zašto, je isključen Bjelanović? Bit ćete nekompletni u subotu na Peščenici. A i HAŠK će biti "nabrijan" poslije drugog uzastopnog poraza?
-Bjelanović nije trebao biti isključen. Odluka je prestroga. Ali vjerojatno neće igrati ni on ni Ottochian. Protiv Novigrada nije bilo Bagarića i curili smo u obrani, opominje Prijić.
Trnje u 0:1 porazu od Orijenta 1919 na Krimeji nije u 93. iskoristilo jedanaesterac.
-Špišić je pucao u prečku, prenosi kapetan Vukadin. Osim toga promašili smo i mnogobrojne šanse. Ovo nam je četvrti poraz za redom i u nedjelju po svaku cijenu moramo pobijediti Maksimir. Na žalost, čini se, i dalje bez Martinovića.
Dugo Selo je u Maksimiru postiglo četvrtu pobjedu u nizu i sada je samo bod iza Dubrave i HAŠK-a. U subotu Dugo Selo prima Zagreb, HAŠK Vinogradar i Dubrava Krk. To je prigoda da se možda barem izjednači s klubovima ispred.
-U Maksimiru smo se u poluvremenu dogovorili da pobijedimo i tako je bilo. Opasna je ova utakmica sa Zagrebom. Takve su, tobože već dobivene, zapravo najgore, upozorava trener Damir Biškup.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room