SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Na krilima fantastičnog Brčića Jarun riješio utakmicu u prvom poluvremenu. Trener Jaruna Vrdoljak: Vrlo rano smo zabili golove, zrelo smo odigrali drugo poluvrijeme. Mikac trener Orijenta: Ako nisi ušao sto posto kod zagrebačkih momčadi teško stradaš.

Foto: Djuka / BrčićFoto: Djuka / Brčić

JARUN – ORIJENT 3.0 (3:0)

Zagreb – Igralište Jarun. Gledatelja 300. Glavni sudac: Jerbić (Velika Gorica ) 7 Pomoćni suci: Josipović (Križ) i Vitez (Zagreb). Delegat: Bešlić Damir (Zagreb)
Strijelci:1:0 - Sudec 3, 2:0 – Puntarić 19, Brčić 34.

JARUN: Vojnić, Džaja, Pavičić, Puntarić,, Sudec (od 24 Ačkar), Konjević (od 79 Zefkić), Tadić (od 70 Herceg), Brčić, Martinko, Vučemilović - Vranjić, Šimić Trener: Vrdoljak

Orijent: Popović, Andrić, Žeželj (od 46 Redžepi), Gerc, Fumić, Weitzer, Leskur, Monjac (od 70 Šarković), Hasičić, Mandić (od 46 Srzentić) Trener: Mikac

Jarun je na krilima fantastičnog Brčića utakmicu riješio u prvom poluvremenu. Rano primljen gol presjekao je igrače Orijenta, a dao krila domaćinima koji su atakirali prema golu Subotića. Rezultat nakon prvog dijela mogao je biti još porazniji za goste s Krimeje da su Brčić i Konjević bili prisebniji iz sto postotnih prilika.
Franjo Pužin trener na odmoru u poluvremenu je prokomentirao:
- Kakvo poluvrijeme Jaruna, moglo je biti 4:0 jedan zicer imaš pravo ne iskoristiti, ali dva ne. Hvalio je Brčića kojeg je trenirao i poznaje njegove mogućnosti,
-Šteta što je njegov nogometni put krenuo u ovom pravcu, on je bio veći potencijal i bolji od nekih naših internacionalaca.
U drugom poluvremenu igrači Jaruna inicijativu su prepustili gostima, usporili su protok lopte i nisu kao u prvom munjevito izlazili u kontranapade, već se koncentrirali na čuvanje rezultata, što im je na kraju i uspjelo. Orijent je i pored poraza ostavio dojam organizirane momčadi, s nešto slabijom obranom i bezopasnim napadom.

Naš znanac Fumić iz prijašnjih sezona u prolazu prokomentirao je:
- Očajno smo ušli u utakmicu.
To nam je potvrdio i trener Mikac:
- Ništa iznenađujuće za mene, jer ako u utakmicu kod zagrebačkih klubova ne uđeš sto posto onda možeš za čas dobiti pet komada. Nas su malo zavarali dosadašnji rezultati, ali sad su pred nama zahtjevnije utakmice. Iz ove moramo izvući pouku.
Uz Brčića u redovima Jaruna još je jedan nogometni velemajstor Ante Džaja :
- Na vrijeme smo zabili gol, poslije smo pametno stajali, iskoristili njihove greške i zabili još dva iz kontranapada. Drugo poluvrijeme samo smo odradili i na kraju možemo biti zadovoljni.
Trener Lovrić nije krio zadovoljstvo:
- Zaslužena pobjeda, tijekom cijele utakmice bili smo dominantni. Znali smo što smo htjeli, otvorilo nam se da smo vrlo rano zabili golove i na kraju zrelo odigrali drugo poluvrijeme i sačuvali tu prednost. Napokon krećemo onim putem kojim smo mislli ići, u početku nismo imali sreće, nadam se da će pobjednički niz ići dalje.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>