SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

HAŠK i Vinogradar odigrali su neodlučeno u zanimljivoj utakmici. Karoglan izjednačio za HAŠK i ponio naslov igrača susreta. Poslije sedam pobjeda u nizu Vinogradar u zadnje tri utakmice osvojio samo 44 posto bodova

Foto: Djuka / Bruno KaroglanFoto: Djuka / Bruno Karoglan
ZAGREB - Stadion na Peščenici. Gledalaca: 100. Glavni sudac: Rajko (Poreč) 7. Pomoćni suci: Novosel (Kamanje) i Jakovac (Rijeka). Četvrti sudac:Veggian (Rovinj). Delegat: Brcković (Duga Resa).
 
Strijelci: 0:1 - Prijić (29), 1:1 - Karoglan (75).
 
HAŠK: Šonjić 7,5, Valaško 7, Miloš 7, Kos 7, Kondres 6,5, Pierobon 6,5 (od 75. Drašković -), Mraković 7, Pejazić 6,5 (od 67. Surjan -), Mrkić 6, Karoglan 7,5, Krajačić 6 (od 86. Vinković -). Trener Grlić 7.
 
VINOGRADAR: Bašić 7, Grdenić 7, Bagarić 6,5, Ivkovčić 7, Jozić 6,5, Šćrbec 6,5 (od 62. Đida -), Dučkić 7, Topić 6,5 (od 53. L. Čakarun -), Štulec 6,5, Kurečki 6,5 (od 58. Pavlešić -), Prijić 7. Trener Gomerac 6,5.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Karoglan (HAŠK).
Isključen Miloš u 85. zbog drugog žutog kartona.
 
Vinogradar se poslije sedam pobjeda u nizu suočio s po jednim porazom, pobjedom i remijem. Kao da se bio  zasitio pa je u tri posljednje utakmice osvojio samo 44 posto bodova. Ipak, zahvaljujući i drugim rezultatima on je sam na čelu, a njegov glavni izazov ostaje Kup.
HAŠK je u sedmom kolu skinuo, potom fenomenalnu Dubravu TK, pa je u 8. i 9. kolu dvaput uzastopce izgubio i nije bio miran uoči dolaska vodeće momčadi.
-Bio nam je to uteg u današnjem dvoboju s Vinogradarom, prepričavao je svoje osjećaje nakon utakmice, trener HAŠK-a Damir Grlić. Moglo se dogoditi i da izgubimo, a znate, poslije tri uzastopna poraza uobičajeno nastaje panika.
Ali po ovome što ste pružili, neodlučeno je sasvim pravedno. To priznaje i trener gostiju Stjepan Gomerac?
-To je točno, No, za nas je bitna potvrda da možemo sa svakim, da možemo pobijediti Dubravu i remizirati s Vinogradarom koji ima pojedince i za jaču ligu od ove.
Katkad pomislimo da Vam momčad još nije dovoljno zrela? Danas nije bilo ni najzrelijeg Zelenike, zbog ozljede?
-HAŠK je momčad u razvoju i ima još puno prostora za uspon.
Vid Krajačić ne zabija kao u proljeće. Zašto?
-Trenira savršeno. Ali kao da ga čini nestrpljivim ta spoznaja da ga ne ide gol. Želi što prije prevladati tu sušu, a u takvom psihološkom ambijentu ne ide uvijek kako poželiš.
Po nama Bruno Karoglan  je bio najbolji igrač utakmice. Da li se slažete?
-Potpuno se slažem. Ne samo zbog izjednačujućeg gola nego i pritiska koji je radio s lijeve strane.
Stjepan Gomerac je nervozno prevrtao svoje papire poslije susreta.
-Prvi smo. Ne živi se samo od vlastitih pobjeda nego i od tuđih poraza.
No, potom je krenuo sa svojim jadima:
-Evo kad zbrojim, danas sam utakmicu počeo, odnosno završio bez petorice, inače, standardnih. Povrženić je dulje ozlijeđen, Ottochina muči zadnja loža i ne igra, Bjelanović ima dvije utakmice kazne. Tijekom susreta Šćrbec mi je u jednom trenutku doviknuo da ga je "speklo". Morao je van. Topić je također tražio zamjenu. Ušao je Čakarun i odmah se ozlijedio, nabrajao je trener.
-Zbog posla ne treniram redovito, prisnažio je Šćrbec. Za nas je ipak najvažnija jesenska utakmica ona u Kupu 31. listopada s Jadranom iz Ploča. U prvenstvu možeš jednu izgubiti pa to nadoknadiš, ali neočekivan poraz u Kupu ruši dojam o cijeloj sezoni.
Pitali smo trenera Gomerca da li se informira o Jadranu?
-Gledao sam njihovu utakmicu s Junakom na youtubeu. Sve su to visoki dečki, spretni i s njima neće biti lako, upozorava Gomerac.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>