SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Marin Mudražija s dva gola i dvije asistencije najzaslužniji za pobjedu Dubrave TK: Krk je igrao u standardnom sastavu, a mi smo bili oslabljeni za nekoliko prvotimaca. Iznenadili smo ih brzom igrom i visokim presingom.

Foto: Djuka / Marin Mudražija Foto: Djuka / Marin Mudražija

Nakon što je vodeći Vinogradar ostavio bodove na Grana Klaki, to je danas učinio i drugoplasirani Krk. Dubrava TK desetkovana ozljedama i kartonima, bez El Saleha, Kluka, Glavaša, Čečure, Slatine nakon furioznog prvog poluvremena upisala je pobjedu 5:3.
Marin Mudražija s dva gola i dvije asistencije najbolji je igrač utakmice.

- Jako sam zadovoljan sa svojom individualnom predstavom, pored postignuta dva gola imao sam dvije asistencije. Bila je to odlična igra cijele momčadi iako smo oslabljeni za nekoliko važnih prvotimaca. Počeli smo sa sedmoricom mladih igrača, već u 25-toj minuti bilo je 3:0. Iznenadili smo ih s brzom igrom i visokim presingom.

Je li Krk bio kompletan?
- Čini mi se da su igrali u najjačem sastavu, Čuturilo, Brdar, Kurolt, Berković na golu, ali eto izgleda da je ta početna prilagodba na umjetnu travu problem svim ekipama i da se ne snalaze najbolje. Rezultat je možda mogao biti i veći u prvih 45 minuta.

Brdar nije zabio danas.
- On je izašao na poluvremenu, ne znam je li riječ o ozljedi ili nečem drugom.

Krk je lovio rezultat nakon odmora.
- Izgledali su puno bolje u nastavku, rano su zabili gol i imali još par dobrih situacija, ali mi smo na svaki njihov gol pravovremeno odgovorili golom na drugoj strani i tako održavali prednost. Pred kraj imao sam priliku za hat trick, ali Berković je odlično reagirao u par navrata. Na kraju pobijedili smo jakog suparnika i bez par ključnih igrača ostvarili smo odličan rezultat i upisali 3 nova boda. U tjedan dana pobijediti dvije najbolje momčadi lige veliki je uspjeh za nas.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>