SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Trnje je zaustavilo crnu seriju i dobro isprašilo Maksimir. Mislimi gotovo pružio partiju života. Bek, koji je dvaput zabio, dvaput asistirao i prolazio kao kroz tijesto. Ocjena je devetka! Maksimir je jesenas podbacio

Foto: Djuka / Mislimi razmontirao MaksimirFoto: Djuka / Mislimi razmontirao Maksimir
TRNJE - MAKSIMIR 5:1 (0:0)
 
ZAGREB - Igralište Trnja. Gledalaca: 170. Glavni sudac: Čulina (Zagreb) 7. Pomoćni suci: Mužar (Velika Gorica) i Rašić (Zagreb). Četvrti sudac: Bujan (Guci Draganički). Delegat: Mišković (Sesvete).
 
Strijelici: 1:0 - Marko Bubnjić (56), 2:0 - Šlogar (65), 3:0 - Špišić (74), 4:0 - Mislimi (79), 4:1 - Bračević (81), 5:1 - Mislimi (85).
 
TRNJE: Gudelj 6,5, Radić 7, Marić 7, Vukadin 7, Mislimi 9, Vikario 6,5, Jazvić 6,5 (od 82. Turkalj -), Kožić 6,5 (od 73. Matteoni -), Malekinušić 6 (od 54. Marko Bubnjić 6,5), Špišić 7,5, Šlogar 7. Trener Bračun 7.
 
MAKSIMIR: Javor 5,5, Mohač 6, Krznar 6, Drobnak 5,5, Valković 5,5, Jurešić 6 (od 65. Bračević 7), Fumić 6, Andrej Bešlić 5,5, Budan 5,5 (od 58. Horvat -), Žugaj 5,5 (od 65. Ujdur -). Trener Gajzler 5,5.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Mislimi (Trnje).
 
Poslije četiri poraza u nizu Trnje je zaustavilo crnu seriju i s pet golova u drugom poluvremenu dobro isprašilo tradicionalnog rivala Maksimira koji se doista ne može pohvaliti nekim uspješnim priljevom jesenskih plodova. Ove jeseni je prilično podbacio.
Prvo poluvrijeme je pružilo borbenu, ali nekvalitetnu i neefikasnu predstavu. Momčadi su bile ravnopravne u posjedu i u šansama.
U nastavku Trnje je zaigralo kako valja: navalno, agresivno i kombinatorno. Maksimir se povijao pred snažnim pritiskom domaćih. Možda najbolje u dosadašnjem dijelu karijere odigrao je Admir Mislimi (24). Postigao je dva gola, učinio dvije asistencije za dva pogotka suigrača i u prvom poluvremenu napravio prodor koji je dao pečat tom razdoblju. Mislimija pratimo od 2014. kada je igrao baš u Maksimiru, pa preko Rudeša, Trnja, Vinogradara i sada ponovno Trnja i mogli bismo s dosta vjerodostojnosti reći da je to njegova najbolja utakmica u dosadašnjoj karijeri.
Mislimi je skroman i on umjesto sebe uglavnom ističe suigrače. Osobito hvali Špišića. Oni su dvojac koji djeluje s lijeve strane. Mi smo ga pitali, ne bi li bilo bolje da igra naprijed, a ne na beku, zbog brzine, prodornosti, šuta i lijeve noge, ali on kaže.
-Mogao bih, ali ja slušam trenera. Igram gdje me postavi. U našoj situaciji mi na lijevom krilu imamo Špišića tako da je ovo bolja kombinacija: ja ne beku, a Špišić naprijed, objasnio je Mislimi.
I Bruno Špišić, poslije ozljede, dobija na prodornosti i kombinatorici.
-Vratili smo se u kolotečinu. Mislim da ćemo našu vrijednost dodatno pokazati u iduće dvije utakmice sa Zagrebom i Ponikvama i osvojiti bodove, prisnažio je Špišić.
-Probili smo led, s olakšanjem je pričao trener Bračun. U prvom poluvremenu nas je mučio psihološki pritisak da moramo po svaku cijenu.
Jedini pomalo tužan je bio Martinović koji još pauzira zbog ozljede.
-Slijedeći tjedan ću početi polako trenirati, pa ćemo vidjeti, kaže.
Trener Maksimira Gajzler je poslije utakmice više od 15 minuta zadržao igrače na klupi za rezerve i nešto s njima razgovarao. Iznenadio je Petar Bračević sjajnim golom s 20-ak metara. On ima 19 godina, odigrao je nešto manje od pola sata, napadač je i u kolovozu je pristupio iz Lokomotive.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>