SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Damir Biškup čini čuda! Dugo Selo je postiglo šestu pobjedu u nizu, prestiglo je Dubravu, došlo je na bod Orijentu i sada čeka Zagorec da u pobjedama dostigne i Vinogradar. Salatović je odlučio utakmicu, pa je izravno isključen. Ponikve su u krizi!

Foto: Djuka /Goropadno Dugo Selo, šesta uzastopna pobjeda u PonikvamaFoto: Djuka /Goropadno Dugo Selo, šesta uzastopna pobjeda u Ponikvama
PONIKVE - DUGO SELO 0:1 (0:1)
 
ZAGREB - Igralište u Gajnicama. Gledalaca: 120. Glavni sudac: Veggian (Rovinj) 7. Pomoćni suci: Jakičić (Poreč) i Perkov (Rijeka), Četvrti sudac: Rajko (Poreč). Delegat: Žubrinić (Otočac).
 
Strijelac: 0:1 - Salatović (5).
 
PONIKVE: D. Brkić 6, Ferenčina 5,5, Čukelj 6, Miklečić 5,5, Kurbalić 5,5, Katić 6, Štimac 6 (od 51. J. Brkić -), Markušić 5,5 (od 67. Azizi -), Gusković 5,5, Bartolić 5,5, Berić - (od 38. Zubčić -). Trener Pipinić 5,5.
 
DUGO SELO: Demo 7, Pranjić 6,5, Filipović 6,5, Salatović 6, Lee 6,5, Pekčec 7,5, Dadić 7, Batarilo-Ćerdić 7 (od 77. Drčić -), Žabec 6,5 (od 90+1 Rašić -), Darojković 7 (od 84. Perišić -), Benković 6,5. Trener Damir Biškup 7.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Pekčec (Dugo Selo).
Izravni crveni karton Salatović (Dugo Selo) u (90+3).
 
Damir Biškup, trener Dugog Sela s pravom je sjao od sreće. Iza njega je šest uzastopnih pobjeda, jedna manje od Vinogradara, pa da izjednači rekord jesenske polusezone, prestigao je Dubravu, zasjeo na četvrtu poziciju i ima samo bod manje od trećeg Orijenta 1919.
Utakmica u Gajnicama nije bila osobito kvalitetna, ali je bila zanimljiva. Jedini pogodak postigao je stoper gostiju Tin Salatović u ranoj fazi susreta. Kumovao je i mladi vratar Darijo Brkić, lošim izlaskom na loptu. On je inače branio solidno, a zamijenio je standardnog golmana Orlovića koji je izostao iz obiteljskih razloga.
I sada dolazi vrhunac! Tin Salatović, jedini strijelac je isključen jer je bez lopte udario igrača Ponikvi u svom kaznenom prostoru. Veggian je izravno isključio Salatovića, ali nije dosuduo kazneni udarac za domaće. Igrači Ponikvi su prosvjedovali. Kasnije smo konzultirali jednog kontrolora s prvoligaške liste koji je želio ostati anoniman i on je ustvrdio da je sudac pravilno postupio što nije dosudio kazneni udarac za Ponikve jer se udaranje dogodilo u prekidu igre.
Damir Biškup nije imao razloga da zbog tog isključenja bude uznemiren.
-Pekčec je odigrao izvrsno, pohvalio je i trener svog zadnjeg veznog i dometnuo:
-Sa šest pobjeda u nizu dostigli smo Krk u tom odmjeravanju.
Bagarić vam nije branio? Vi se strogo držite pricipa, malo on malo Demo. Iako je protiv Orijenta bio najbolji?
-Sad imam još stroži princip. Svaki brani po dvije utakmice. U subotu sa Zagorcem na gol će opet
Bagarić.
Kratko smo popričali i s Mijom Batarilom-Ćerdićem koju u ovom prvenstvu igra vrlo dobro.
-Ovih šest uzastopnih pobjeda postigli smo nakon katastrofalnog 2:6 poraza od Vinogradara. Trener nas je okupio na sastanak i ohrabrio. To nas je ponijelo.
Je li Vam daleko iz Novog Zagreba odlaziti na treninge u Dugo Selo?
-Jest daleko je, no drži me izvanredna atmosfera u momčadi.
Jedan od najboljih igrača Ponikvi Grga Štimac odigrao je solidno prvo poluvrijeme, ali je početkom drugog izašao.
-Imam problema s ligamentima. Dobro sam se osjećao i mislio da ću izdržati više. Nisam mogao. Nismo se baš iskazali, u pet utakmica osvojili smo samo bod. Ali vjerujem da ćemo u nedjelju pobijediti na gostovanju Trnju, iznenadio je prognozom Štimac.
Za svaki slučaj na tribini je bio i trener Trnja Bračun.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>