SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Madunović, trener Zagreba: Ovako više ne može. Dražen Medić je iz tunela ispuštao krikove. Kad se mogu derati navijači, može i naš savjetnik. Bez zapisnika, semafora i razglasa. Ponikvaši se ne trebaju veseliti: Mislimi nije dobio treći žuti karton

Foto: Djuka / Šut Bubnjića za njegov drugi gol na utakmiciFoto: Djuka / Šut Bubnjića za njegov drugi gol na utakmici
ZAGREB - TRNJE 0:4 (0:2)
 
ZAGREB - Stadion u Kranjčevićevoj. Gledalaca: 94. Glavni sudac: Marija Jurinić (Jastrbarsko) 7. Pomoćne sutkinje: Maja Petravić (Zagreb) i Martina Neralić (Karlovac) Četvrta sutkinja: Lucija Sakoman (Draganić). Kontrolor: Mlakar (Zagreb).
 
Strijelci: 0:1 - Marko Bubnjić (30), 0:2 . Šlogar (44), 0:3 - Marko Bubnjić (78), 0:4 - Špišić (87).
 
ZAGREB: Nije bilo zapisnika, ne poznajemo sve igrače.
 
TRNJE: Gudelj 6,5, Radić 6,5, Marić 6,5, Vukadin 7, Mislimi 7, Vikario 7,5, Jazvić 6,5, Kožić 6,5, Marko Bubnjić 7,5, Špišić 7, Šlogar 7. Trener Bračun 7.
 
Ocjena utakmice: 6.
Igrač dvoboja: Marko Bubnić (Trnje)
 
Trnje je pobijedilo Zagreb u Kranjčevićevoj s 4:0 u dosta dobrom prvom poluvremenu i s nešto slabijom igrom u nastavku susreta. Zagrebaši su se časno borili ali njihova uzdanička razina još nije u sklopu trećeligaškog nogometa i koliko god se njihovi mentori uzrujavali i krivili ih - za neispunjenje, na treninizima uvježbanih  načela - istina je drukčija, bolna i nedostižna.
Utakmica je počelo tako da nije bilo zapisnika, semafora ni razglasa. Mogli smo pratiti igrače Trnja koje uglavnom poznajemo i samo neke domaće igrače koje smo prepoznali.
Smije li se tako utakmica odvijati, pitali smo delegata Mlakara?
-Može se, a  ja sam sve zabilježio i predat ću na mjerodavno mjesto.
Trener Zagreba Madunović poslije utakmice je ustanovio da se ovako više ne može:
-Mora se nešto promijeniti, ali ja ne znam što.
Takvo nešto dosad od Madunovića nismo čuli. On se - iako je to još i sada - činio potpuno u funkciji bivšeg predsjednika Dražena Medića koji je također još tu. Glasno ga se čulo iz tunela iz kojeg je davao upute koje su se ponekad mogle prepoznati kao krici.
-Ša onda? Može to i savjetnik, ako se i navijači nesmiljeno deru, kazao je trener.
To, da je Madunović još vjeran D. Mediću zaključili smo i po istovjetnoj kritici igrača.
-U prvom poluvremenu uopće nisu ispunili zadaće koje smo pripremali na treninzima, ljutio se Madunović.
Možda je Madunović u pravu, ali to su ipak golobradi mladići. Tako bi nam mogao govoriti da recimo u svojim redovima trenira Mudražiju, Grdenića, Šćrbeca, Dučkića i Čuturila. Ovako se ipak prestrogo ljuti. Nema nikoga sličnoga prethodnima, osim Lovre Medića.
Svaka čast Luki Tramontani. On se nije bojao pohrvati  i s jednim od najboljih igrača treće lige Mislimijem za kojega se smatralo da je kažnjen trećim žutim kartonom. Ali nije i Ponikvaši nemojte se veseliti. Ovo mu je "tek" drugi. Protiv Mislimija će biti vam teže pobijediti u Trnju! Ali tko zna?
Bračun nije bio zadovoljan drugim poluvremenom. Priznao je premoć Zagreba, iako su njegovi i u tom razdoblju zabili dva gola.
-Najbolja akcija bila je ona prije vodećeg pogotka: Mislimi - Šlogar - Marko Bubnjić, ipak je Bračun našao razloga i da pohvali.
Prihvatio je našu ocjenu da je Vikario bio najbolji, ali da ga je prestigao Marko Bubnjić s dva gola.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>